Essence Camouflage Full Coverage Concealer

Ik heb altijd al donkere kringen onder mijn ogen gehad. Bloedirritant, niet mooi, grote ergernis. Ik hou van een naturelle look, waarbij je niet goed kan zien dat iemand make-up opheeft. Dat is best lastig als je veel imperfecties wil wegwerken. Een fijne foundation doet dan al heel veel, al moet ik zeggen dat ik me ‘s ochtends de tijd niet gun om dat altijd te doen. Die extra tien minuten slaap vind ik vaak belangrijker. Vooral als mijn jongste zoon weer heeft lopen spoken.
Soms gebruik ik alleen een beetje concealer om het ergste te verdoezelen. Ik heb alleen nog steeds niet de perfecte concealer gevonden, bij de meesten zie ik nog steeds mijn donkere kringen. Ik probeer dus regelmatig iets nieuws. Wel altijd zo goedkoop mogelijk, want ik heb een hekel aan miskopen die me ook nog eens veel geld hebben gekost.

Essence Camouflage Full Coverage

Daarom deze keer een Essence Camouflage Full Coverage Concealer. Hij belooft alle huidimperfecties en donkere kringen te verbergen zonder dat je ziet dat je concealer hebt gebruikt.
IMG 2013 - Essence Camouflage Full Coverage Concealer

De verpakking valt lekker op, met die oranje dop. Ik heb gekozen voor de kleur 10 Nude. Hij kost €2,59 en is verkrijgbaar bij Kruidvat.

IMG 2015 - Essence Camouflage Full Coverage Concealer

Het gebruik is makkelijk. Men neme de applicator en zet een paar stipjes/streepjes onder de ogen. Dan blenden en klaar. Je ziet inderdaad niet dat je iets hebt gebruikt. Maar dan ook echt helemaal niet. Mijn huid ziet er nog precies hetzelfde uit, inclusief donkere kringen en imperfecties.

Ik heb nog geprobeerd om voor- en na-foto’s te maken, maar je ziet dus echt helemaal geen verschil. Laat dat nou net niet mijn bedoeling zijn. Ik denk dat dit zo’n typisch product is dat uitermate geschikt is voor tienermeisjes met een perfecte huid, die geen make-up nodig hebben, maar toch iets willen gebruiken. Een beetje het placebo-effect.

Helaas, een misser voor mij.

Wie o wie kan mij de perfecte concealer aanraden?

pinit fg en rect red 28 - Essence Camouflage Full Coverage Concealer

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: