Favorieten Januari 2017

Elke eerste dag van de maand blik ik even terug op de maand ervoor. Welke beautyproducten heb ik het meest gebruikt en vond ik het fijnst? Af en toe zul je hier producten zien waar ik nog niet eerder over heb geschreven, omdat het een oudje is, of omdat het juist iets nieuws is waar nog een artikel over moet komen. Lees verder voor mijn favorieten van de maand januari!

Douche

IMG 1322 - Favorieten Januari 2017

Mijn twee favoriete doucheproducten deze maand zijn de Yes to Carrots Conditioner en de Balea Douchegel met olie. Yes to Carrots maakt mijn haar, ondanks verven, weer heerlijk zacht. Waar ik een paar jaar geleden nog wegkwam met alleen wassen, heb ik nu echt een conditioner nodig en deze vind ik heel erg fijn. De Balea Douchegel met olie heb ik kortgeleden ontdekt en dit is gewoon een superfijn doucheproduct voor een zacht prijsje. Hij ruikt erg lekker en doet gewoon wat hij moet doen.

Make-up

IMG 1333 - Favorieten Januari 2017

Op deze foto staan weer twee favorieten, de Kiko en Clinique mag je even negeren, ze zijn ook fijn, maar ik heb ze niet vaak gebruikt deze maand. De toppers hier zijn van Maybelline en Anastasia. The Eraser concealer van Maybelline hoef ik je vast niet veel over te vertellen, heel beautyland heeft deze in zijn stash, zo goed en fijn is hij. Ook de Anastasia Brow Wiz zie ik veel terug op blogs en youtube. Ondanks zijn prijs (€28,95) is het gewoon een superproduct. Ik gebruik hem om mijn wenkbrauwen op een natuurlijke manier bij te tekenen.

IMG 1368 - Favorieten Januari 2017

Over de Maybelline Fit Me! Foundation heb ik al een artikel geschreven. Ik vind hem goed, erg goed. Hij blijft de hele dag zitten en ik heb zowaar gelijk de goede kleur voor mij te pakken. Hij dekt goed en je kan hem opbouwen, ook blend hij mooi uit en combineert goed met mijn concealers en poeders.

Nagels en lippen

IMG 1518 - Favorieten Januari 2017

Dit potje is geweldig. Volgende week komt er een artikel over op de site, voor iedereen die onder een steen woonde, net als ik. Dit is de allerbeste en makkelijkste manier om je nagellak te verwijderen.

IMG 1429 - Favorieten Januari 2017

Als laatste een oude favoriet van mij, eentje die ik al jaren en jaren gebruik en die altijd een favoriet zal blijven. Ik zal hem niet elke maand laten terugkomen, ik beloof het, maar weet dat hij stiekem altijd op mijn lijstje staat. Deze maand was roze, oftewel Strawberry Sorbet, mijn favoriet, hij is nu helaas bijna op. Over de EOS lipbalsems heb ik recent een artikel geschreven.

Wat zijn jouw favorieten van januari? Laat het me weten in de comments!

Tot snel!

pinit fg en rect red 28 - Favorieten Januari 2017

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

16   5
0   14
0   30
2   25
Translate »
%d bloggers liken dit: