Kruidvat Coconut & Shea Butter Body Butter

Dit is één van mijn kleine beautygeheimen. Ik gebruik al jaren de body butter van Kruidvat om mijn benen zacht en glad te houden. Mijn favoriet is de Coconut & Shea Butter, deze ruikt heerlijk zomers. De body butter van Kruidvat is lekker dik en romig, en hij smeert goed uit.

Coconut & Shea Butter

IMG 1453 - Kruidvat Coconut & Shea Butter Body Butter

Een paar keer per week scheer ik mijn benen onder de douche. Daarna gebruik ik altijd deze butter en ik heb nooit last van rode bultjes, irritatie of andere nare gevolgen van scheren. De huid op mijn benen is redelijk gevoelig en droog, dat lost deze butter absoluut op.

Je hebt niet eens zoveel nodig, dus je doet lang met een pot, die overigens maar €2,49 kost. Hij trekt lekker snel in, waardoor je je gelijk kunt aankleden. Hij is natuurlijk geschikt voor het hele lichaam, ook voor de ruwe plekjes op je ellebogen, die daarna niet meer ruw gaan zijn.

Mijn ervaring

IMG 1464 - Kruidvat Coconut & Shea Butter Body Butter

Tja, ik ben enthousiast, ik heb nog geen negatieve punten kunnen ontdekken. Dit is echt één van mijn favorieten, ik grijp er iedere dag weer naar. Zo zie je maar weer dat fijne producten helemaal niet duur hoeven te zijn. Hij ruikt heerlijk en is zo lekker zacht en luchtig. En hij is niet alleen leuk om zelf te kopen, maar ook om cadeau te geven.

Er zijn verschillende versies op de markt, maar ik vind die met kokosnoot verreweg de lekkerste en fijnste. Heel persoonlijk, natuurlijk, dus ruik en beslis zelf even, zou ik zeggen!

€2,49 bij Kruidvat, zeker het proberen waard! Vooral ook, omdat ik als een idioot door deze potten heen ga, ik gebruik deze body bitter echt altijd.

pinit fg en rect red 28 - Kruidvat Coconut & Shea Butter Body Butter

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: