Snack Time! Goody Good Stuff Summer Peaches

Vandaag hebben we perziksnoepjes geproefd. Om precies te zijn, de Summer Peaches van Goody Good Stuff. Dit merk maakt hun snoep zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Deze snoepjes zijn vrij van gluten, gelatine, lactose, noten en soja. Ook zijn ze vegetarisch. Dit betekent dat ze een behoorlijk veilige keus zijn om te trakteren, omdat de meest voorkomende allergenen zijn uitgesloten, bijna iedereen kan dit eten. Maar zijn ze ook lekker?

Goody Good Stuff

IMG 2101 - Snack Time! Goody Good Stuff Summer Peaches

Ik hou van deze verpakking… Er staat een koala op. How cute! Hier in huis is het een running gag dat ik gevoelig ben voor marketing, en tja, dat klopt wel een beetje. Ik ben prima in staat om door verkooppraatjes heen te prikken, maar schattige verpakkingen… Nou ja, als het maar lekker is, toch?

IMG 2103 - Snack Time! Goody Good Stuff Summer Peaches

Zoals je kan zien, bestaan de Summer Peaches voornamelijk uit suiker, niet te veel eten dus, als je gehecht bent aan je tanden.

Is het wat?

IMG 2105 - Snack Time! Goody Good Stuff Summer Peaches

En dit is hoe het eruit ziet. Ze smaken lekker, dat is de mening van het testpanel hier. Unaniem deze keer ook nog. Het grootste verschil met snoep waar wel gelatine in zit is de stevigheid, bij snoep met gelatine moet je net wat meer je best doen om het snoepje stuk te kauwen. Het smaakt lekker fruitig naar perzik en de snoepjes zijn niet te groot. Ook leuk om aan een wat kleiner kind te geven, zitten ze niet na een half uur nog te kauwen.

Ja, het is zoet en supersuikerig, maar het is ook superlekker. Af en toe een snoepje kan geen kwaad, is ons motto, en dan genieten we er ook van. De Goody Good Stuff Summer Peaches zijn verkrijgbaar bij de supermarkt en kosten €1,54 voor 150 gram.

pinit fg en rect red 28 - Snack Time! Goody Good Stuff Summer Peaches

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: