Snack Time! Proper Corn Popcorn met zeezout

Deze week een keer een semi-verantwoorde snack. Ik heb gekozen voor de Proper Corn Lightly Sea Salted Popcorn. De zak is erg mooi, ik hou van deze kleur blauw. Meestal maken we popcorn zelf in de magnetron of in de pan, maar dit leek me ook wel een keer makkelijk en lekker.

Proper Corn

IMG 2138 - Snack Time! Proper Corn Popcorn met zeezout

In een zak zit 70 gram, ongeveer 3,5 portie. Daarvoor betaal je €1,66. Om even te vergelijken, voor een verpakking met 3×100 gram magnetronpopcorn betaal je 1,45. Behoorlijk prijzig, deze zak, dus. Daarvoor hoef je dan weer niet zelf je popcorn te maken. Je kan zo op de bank gaan zitten en de zak opentrekken. En je hoeft niet op te letten of je popcorn verbrand in de magnetron.

IMG 2141 - Snack Time! Proper Corn Popcorn met zeezout

De enige ingrediënten zijn mais, raapzaadolie en zeezout. Deze snack is dus geschikt voor bijna iedereen.

Oordeel

De popcorn zelf is lekker, lijkt iets zachter te zijn dan de magnetronversie, wat minder velletjes en ook wat minder maïskorrels. Ik vind ze erg lekker, maar om nou te zeggen dat ik dit vaker ga kopen, ik denk het niet. Het verschil in smaak vind ik niet groot genoeg om zoveel meer te betalen. Voor minder geld krijg je ruim 4x meer popcorn.

Als je geen magnetron hebt, of gewoon geen zin om je popcorn zelf te maken, is dit natuurlijk een prima alternatief.

pinit fg en rect red 28 - Snack Time! Proper Corn Popcorn met zeezout

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: