Vrijdag Maskerdag: Dr Van Der Hoog Macaron Masker

Het is alweer vrijdag, lekker weer tijd voor het weekend. Zoals gewoonlijk begin ik mijn weekend weer met een maskertje, dit keer het Dr Van Der Hoog Little Mademoiselle Macaron Peel Off Masker. Een sweetness boost voor je gezicht. Een hele mond vol voor een kleine verpakking met twee maskertjes.

Macaron Masker

IMG 1688 - Vrijdag Maskerdag: Dr Van Der Hoog Macaron Masker

Het masker moet 15 tot 20 minuten op je gezicht blijven zitten, zodat het goed op kan drogen. Dus aanbrengen en lekker even gaan liggen. Doe je ogen dicht en droom lekker even weg. Aanbrengen gaat heel makkelijk, je handen wassen daarna iets minder. Het is een plakkerige, gelei-achtige substantie die opdroogt tot een makkelijk te verwijderen elastisch soort van plastic.

IMG 1690 - Vrijdag Maskerdag: Dr Van Der Hoog Macaron Masker

Is het wat?

Bij het aanbrengen viel me gelijk de vreselijk chemische geur op, echt mierzoet. De kleur van het masker zelf is doorzichtig paars-roze. Na 20 minuten is het goed opgedroogd en kan ik het in een poging van mijn gezicht aftrekken. Natuurlijk heb ik weer lopen smeren en trek ik nog de hele dag kleine stukjes masker uit mijn haar. Mijn gezicht voelde wat steviger en goed verzorgd, absoluut niet trekkerig. Het grootste nadeel is de geur. Die blijft hangen en ik vind het geen prettig luchtje, het doet in de verte wel denken aan een macaron, maar het is heel zoet en zo’n echte laboratoriumlucht.

Het masker kost €1,89 en is verkrijgbaar bij de drogisterij.

Fijn weekend en tot morgen!

pinit fg en rect red 28 - Vrijdag Maskerdag: Dr Van Der Hoog Macaron Masker

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

16   5
0   14
0   30
2   25
Translate »
%d bloggers liken dit: