Vrijdag Maskerdag: Kiko Shine Refine Mask

Deze week een masker dat ik al geruime tijd in huis heb en met enige regelmaat gebruik. Je hoeft niet naar beneden te scrollen voor mijn mening, ik hou van dit masker. Ik heb het gekocht bij Kiko Milano, en het kostte toen €8,90. Je krijgt daarvoor een tube die je vaker kan gebruiken, dit is geen masker voor eenmalig gebruik. Vandaag lees je alles over het Kiko Shine Refine Mask!

Shine Refine

IMG 2143 - Vrijdag Maskerdag: Kiko Shine Refine Mask

Het masker is bedoeld voor mensen met een onzuivere huid. Het bevat salicylzuur en het ruikt subtiel naar lelietjes-van-dalen en komkommer. Ik gebruik dit masker als ik merk dat mijn huid onrustig is en ik last heb van puistjes.

IMG 2146 - Vrijdag Maskerdag: Kiko Shine Refine Mask

Je brengt het masker aan op je gezicht en laat het 5-10 minuten inwerken, daarna goed afspoelen en klaar. Je bemerkt meteen een minder vette huid die zacht aanvoelt. Ik heb bij dit masker geen last van een trekkerig gevoel, ik heb juist het gevoel dat mijn gezicht goed gehydrateerd wordt. Ook vind ik dat mijn huid rustiger is na gebruik, puistjes lijken minder vurig.

Eindoordeel

Het enige nadeel is, dat ik het masker niet kan terugvinden op de site, hij lijkt momenteel niet op voorraad te zijn. Kiko heeft 19 winkels in Nederland, helaas niet eentje bij mij in de buurt, de dichtstbijzijnde is een uur rijden. Ik ben dus afhankelijk van de website. Als je de mogelijkheid hebt om bij Kiko Milano binnen te lopen, kan ik je dat zeker aanraden. Ze hebben een fantastisch assortiment voor hele fijne prijzen. Als je dit weekend nog geen plannen hebt, dan heb je hier nu je bestemming gevonden 😉

Fijn weekend!

pinit fg en rect red 28 - Vrijdag Maskerdag: Kiko Shine Refine Mask

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: