ABC Tag

Vandaag krijgen jullie van mij een abc’tje, zodat jullie me wat beter leren kennen. En ik vind het leuk om lijstjes in te vullen… Lees hieronder mijn antwoorden op de abc tag!

A tot en met F

Age

31, ik ben geboren in 1985.

Best friend

Ik zal geen namen noemen, maar mijn liefste vriendin heeft een dierenopvang en zij doet geweldige dingen voor beestjes die dat nodig hebben, ik heb veel bewondering voor haar. Mijn beste vriend is mijn man, mijn maatje. Met hem deel ik alles, mijn leven, mijn kinderen.

Chore you hate

Strijken! Ik ben sowieso geen koningin in het huishouden, maar strijken vind ik verschrikkelijk. Het toilet poetsen met een kleuter in huis is een goede tweede. Wassen en vouwen vind ik niet erg en koken vind ik het leukst.

Dreamhouse

Een boerderijtje op het platteland waar de kinderen veilig buiten kunnen spelen en de hond en de katten onbeperkt rond kunnen rennen op ons eigen terrein. En natuurlijk hebben we een enorme keuken en een eettafel waar genoeg ruimte is voor iedereen om aan te schuiven.

Essential start of your day

Ik heb moeite met ontbijten, als ik opsta ben ik vaak een beetje misselijk. Als ik weet dat ik een volle, drukke dag heb, dwing ik mezelf om twee boterhammen te eten. Als ik rustig aan kan doen, dan wacht ik tot een uur of tien en ontbijt dan met een bak havermout.

Favorite color

Ik hou van blauw, vooral petrol. Mijn garderobe bestaat voornamelijk uit pasteltinten en dan nog het meeste roze. In onze inrichting zie je veel blauw en groen terug.

G tot en met L

Gold or silver

Zilver, dat staat me beter. Mijn trouwring is ook van witgoud, in plaats van geelgoud.

Height

Ik ben 1.71 meter.

Instruments I play

Ik heb vroeger blokfluitles gehad, een jaartje, daarna heb ik nog twee jaar keyboardles gehad. Ik kan allebei de instrumenten nog wel bespelen, maar niet heel goed.

Job title

Medewerker in de thuiszorg, het liefst zou ik dit veranderen in fulltime blogger, daar werk ik hard aan. Helaas betaalt de thuiszorg op dit moment nog even beter.

Kids

Twee stuks. Twee geweldige jongens van 6 en 2 jaar.

Life is incomplete without

Mijn familie. Vorig jaar heeft mijn moeder een beroerte gehad, dat was een zware periode, maar ze is er nog, en ze doet het super. Ik heb een stel geweldige ouders, een lieve broer en een heerlijk gezin. Mijn grootste nachtmerrie is, dat daar iets in verandert. Geluk is zo kwetsbaar, ik geniet van alle goede momenten. Ik schrijf dit, terwijl mijn jongste tegen me aan ligt te slapen, dat heerlijke warme lijfje, zo fijn om dat mee te mogen maken.

M tot en met R

Music that you always listen to

Ik luister vooral naar mainstream, alles door elkaar. In de auto staat 3fm altijd aan. Op dit moment is mijn favoriete nummer Shape of You van Ed Sheeran. Hier in huis staat er meestal iets op wat de kinderen leuk vinden, en dat is onder andere Taylor Swift, K3 en AC/DC. Tja…

Nickname

Heb ik niet, ik hoor het meeste MAMAAAAAAA!

Overnight hospital stays

Ik heb een keer een nacht in het ziekenhuis gelegen. In juni 2016 zijn mijn keelamandelen verwijdert en dat betekent hier dat je standaard een nachtje moet blijven. Toen ik zwanger was van de jongste, heb ik wel bijna een nacht opgezeten voor mijn man, die een blindedarmontsteking bleek te hebben. Toen ik bij hem op bezoek kwam, had ik al weeen, en de nacht daarna ben ik zelf in het ziekenhuis bevallen van onze zoon. De verpleging van mans afdeling heeft hem naar de verloskamers gereden zodat hij erbij kon zijn. Ik mocht na de bevalling met zoon naar huis, man moest nog even blijven.

Phobias or fears

Zoals je hierboven kunt lezen, is mijn grootste angst dat er iets gebeurt met mijn familie, maar dat is niet iets waar ik veel mee bezig ben, dat ligt op de achtergrond en komt alleen naar boven in stress-situaties. Een angst waar ik regelmatig mee geconfronteerd word, is de angst voor spinnen. Ik verbijt mijn angst waar de kinderen bij zijn, maar het liefst zou ik het huis uitrennen en mijn man opbellen om me te komen redden. In de praktijk pak ik de stofzuiger en red ik mezelf. Ik ben overigens niet bang voor kleine spinnetjes, ze moeten wel echt een flink formaat hebben. Hoogtes vind ik ook niet heel geweldig.

Quote from a movie

Hello. My name is Inigo Montoya. You killed my father. Prepare to die. Uit de film “The Princess Bride”.

Reason to smile

Hoe slecht ik me soms ook kan voelen, als een van de kinderen tegen me lacht, kan ik niet anders dan teruglachen. Kijken naar “The Big Bang Theory” werkt ook prima.

S tot en met Z

Siblings

Een broer, ruim 3 jaar jonger dan ik.

Time you wake up

Door de weeks gaat de wekker om 7 uur, soms nog iets eerder, als ik een afspraak heb. Op zaterdag gaat de wekker om 7.30 uur, vanwege zwemles voor de oudste en op zondag zien we wel wanneer we wakker worden. Als mijn man mij laat uitslapen wordt het hooguit 10 uur.

Underwear

Hipsters, strings, grannypants, ik heb ze allemaal.

Very important date this year

Ik kan niet echt een belangrijke datum bedenken. In juli zijn man en ik 9 jaar getrouwd, maar de kans is groot dat we dat tegen die tijd vergeten te vieren, dat doen we namelijk ieder jaar.

Worst habit

Daar heb ik er vast meer van. Wat ik zelf een van de vervelendste vind, is emotie-eten en dan ook geen rem hebben. Mijn ochtendhumeur is vast ook heel prettig voor mijn omgeving.

X-rays you’ve had done

Ik heb nog nooit een röntgen-foto laten maken, wel heb ik veel echo’s gehad tijdens mijn zwangerschappen in verband met kleine groeiachterstanden.

Yummy food you make

Ik krijg de meeste complimenten als ik taart maak en dan is de mon chou taart toch wel favoriet.

Zoo animal

De pinguïn natuurlijk.

Knap van je, dat je het tot het einde hebt gehaald. Vond je het leuk? Als je nog een leuke tag weet, laat hem dan hieronder even achter!

pinit fg en rect red 28 - ABC Tag

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: