Afvallen Deel 2 Gezond bezig

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen, ik ben 600 gram zwaarder dan vorige week. Waarom ook niet? Ondanks twee verjaardagen, heb ik redelijk rustig aan gedaan met eten en meer bewogen dan ik gewend was. Ik ben behoorlijk gezond bezig geweest, helaas zonder het gewenste resultaat.

Een behoorlijk slechte week

Dit was gewoon niet mijn week. Er zijn nogal wat stress-situaties die we niet meteen kunnen oplossen, waardoor ik er met mijn hoofd gewoon niet helemaal bij ben. Ik vergeet met vlagen waar ik ook al weer mee bezig was, niet handig. De focus ligt nu op tijd doorbrengen met de kinderen, die geen last mogen hebben van onze, volwassen, omstandigheden.
IMG 2406 - Afvallen Deel 2 Gezond bezig

Dit betekent wel dat ik er deze week mijn schouders even onder moet gaan zetten. Ik probeer me niet te concentreren op het afvallen, maar op een gezondere levensstijl. Zoals je in een eerdere blog hebt kunnen lezen, zijn we met het hele gezin aan de groentesmoothies, om meer groenten binnen te krijgen.

Ik weet dat er twijfels zijn over smoothies, dat het misschien niet zo gezond is, maar op dit moment denk ik, groente is groente, en de vitamines zullen wel niet helemaal verdwenen zijn. Heel af en toe deel ik de fruitsmoothie hierboven met mijn jongste zoon, zo lekker. Je kan deze kopen bij Lidl voor €0,85.

Mijn voornemen voor deze week is meer bewegen, ondanks een kleine blessure.

Ik hou jullie op de hoogte als ik iets te melden heb!

pinit fg en rect red 28 - Afvallen Deel 2 Gezond bezig

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: