Essence Shine Shine Shine Lipgloss

Je hebt deze misschien al voorbij zien komen in mijn Kruidvat Shoplog, de Essence Shine Shine Shine Wet Look Lipgloss. Ze komen uit de voorjaarscollectie en kosten €1,99 per stuk.

Shine shine shine

IMG 2166 - Essence Shine Shine Shine Lipgloss

De lipgloss zit in een mooie, vrolijke huls, waarin je duidelijk kan zien welke kleur je koopt. Ik heb gekozen voor de kleuren 04 Flirt Alert en 11 For a Night Out. Shine Shine Shine is verkrijgbaar in 13 verschillende kleuren. Ze ruiken een beetje naar iets fruitigs, framboos misschien, ik weet het niet zeker. Ik ervaar het in ieder geval niet als onprettig.

IMG 2310 - Essence Shine Shine Shine Lipgloss

De applicator spreekt voor zich, de gewone, standaard doe foot. Aanbrengen kan dus zoals je gewend bent. Ik heb gekozen voor een wat fellere, roze kleur en een meer nude kleur.

Swatchtijd

IMG 2323 - Essence Shine Shine Shine Lipgloss

Dit is 04 Flirt Alert op mijn lippen. Ik heb van mezelf al behoorlijk gepigmenteerde lippen, dus lipgloss zie je nooit heel geweldig. Ik gebruik lipgloss dan ook vaak als extra laagje over een lipstick, hier draag ik alleen de lipgloss.

IMG 2324 - Essence Shine Shine Shine Lipgloss

Dit is 11 For a Night Out. Iets paarser en dieper van kleur dan de andere. Dit is een kleur die ik vaker zou dragen. Hij lijkt net iets mooier op mijn mond dan de roze.

Qua draagtijd moet je niet te veel verwachten, het is een lipgloss, dus na een maaltijd is hij echt weg, tussen de maaltijden door blijft hij goed zitten, ik vind hem niet superplakkerig en hij droogt mijn lippen niet uit.

Een leuk product, voor een leuke prijs.

pinit fg en rect red 28 - Essence Shine Shine Shine Lipgloss

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: