Essence Water Kiss Glossy Lip Colour

Dit keer weer een product uit de nieuwe collectie van Essence, de Water Kiss Glossy Lip Colour in de kleur 04 Underwater Beauty. Ik was benieuwd naar het water-concept en hoe ze dat zouden hebben gedaan. Ik verwachtte een soort lipgloss met een wetlook effect.

Water Kiss

IMG 2415 - Essence Water Kiss Glossy Lip Colour

De verpakking is doorzichtig, zodat je goed kunt zien welke kleur je koopt en de dop is goudkleurig. Ik heb de mijne gekocht bij Kruidvat voor €2,39. De Water Kiss lijn bestaat uit 6 verschillende kleuren.

IMG 2418 - Essence Water Kiss Glossy Lip Colour

De applicator is iets groter dan normaal, bijna een spateltje, daardoor brengt hij makkelijk en snel aan. De formule voelt heel waterig aan, heel anders dan andere lipglosses of lipsticks die ik heb geprobeerd.

Het oordeel

IMG 2444 - Essence Water Kiss Glossy Lip Colour

Dit is mijn mond zonder lipgloss, helemaal kaal dus.

IMG 2440 - Essence Water Kiss Glossy Lip Colour

En dit is mijn mond met 04 Underwater Beauty.

Verwacht geen schokkend effect van deze gloss, je krijgt wel een beetje kleur, maar ik had gehoopt op een wat paarsere tint, zoals in de flacon. Kan heel goed aan mijn natuurlijke lipkleur liggen, maar ik vond het wel jammer.

De formule vond ik in eerste instantie een beetje raar aanvoelen, heel waterig, maar dat went nog best snel. Ik had wel het gevoel dat mijn lippen wat uitdroogden, juist door de formule op waterbasis. Daarnaast is de draagtijd vergelijkbaar met elke andere lipgloss, ook deze heeft niet het eeuwige leven.

Het voelde helemaal niet plakkerig aan, alleen heel vochtig.

Dit is een mooie lipgloss voor een natuurlijke look, die prettiger draagt dan een plakkerige lipgloss, vind ik. Bijwerken gaat heel makkelijk en snel, ‘s avonds had ik wel de neiging om mijn lippen in te smeren met een dikke laag lipbalsem, maar dat lag meer aan mij dan aan de Water Kiss.

Ik blijf hem in ieder geval nog wel even gebruiken, ondanks dat het niet het product is dat ik had verwacht.

pinit fg en rect red 28 - Essence Water Kiss Glossy Lip Colour

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: