Kiko Universal Fit Foundation

Ik heb even een wat oudere foundation uit de kast getrokken. De Kiko Universal Fit in de kleur 20 Cool Rose. Deze foundation komt nog het meest in de buurt van mijn eigen huidskleur van alle foundations die ik heb. Ik ben heel licht, met veel rood, dus het is lastig om de goede tint te vinden.

Universal Fit

IMG 2413 - Kiko Universal Fit Foundation

Kiko Universal Fit kost €5,95 voor 30ml, het is een van de goedkoopste foundations die Kiko verkoopt. En wat mij betreft krijg je echt waar voor je geld. Het is een fijne foundation die je makkelijk uit kan blenden en die niet vlekt.

IMG 2441 - Kiko Universal Fit Foundation

De formule is niet te vloeibaar en je kunt goed doseren. De dekking is licht tot medium bij een enkele laag, maar je kunt hem redelijk goed opbouwen naar een betere dekking zonder dat het cakey wordt.

IMG 2442 - Kiko Universal Fit Foundation

Dit is als de foundation net is uitgesmeerd, hij is glanzend als hij nog nat is, maar wanneer hij opdroogt is het heel natuurlijk, niet te mat, meer alsof je geen make-up draagt. Een naturelle look.

Hij blijft ook netjes de hele dag zitten, af en toe even afpoederen is misschien wel handig, maar ik ben zo’n type dat dat altijd vergeet.

Ik ben er heel erg tevreden over, dit is een prima foundation voor dagelijks gebruik, met een wat lichtere dekking.

pinit fg en rect red 28 - Kiko Universal Fit Foundation

Share:

1 Reactie

  1. 24 maart 2017 / 17:59

    Die ga ik ook eens proberen ik ben erg tevreden over de producten van kiko

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: