Snack Time! Veganz koekjes

Deze week gaan we op de vegan toer. Ik weet dat steeds meer mensen ervoor kiezen om minder dierlijke producten te gebruiken. Ik vind dat heel erg bewonderenswaardig en ik probeer mijn kinderen bewust te maken van hun voeding en waar die vandaan komt. Nu krijgen ze nog alles, maar ik vind dat ze, later, zelf een keuze mogen maken over hun voeding. Voor nu bied ik ze zoveel mogelijk variatie en laat ze kennismaken met allerlei smaken.

Veganz

Deze week heb ik twee zakken vegan koekjes van Veganz, in de smaken chocolade en citroen. Ik heb ze meebesteld bij de boodschappen bij Albert Heijn, geen idee of je ze ook in de winkel kunt vinden. Online hebben ze in ieder geval een behoorlijk aanbod van vegan lekkernijen. Naast vegan zijn de koekjes ook biologisch geproduceerd. Ze bevatten wel gewoon gluten.
IMG 2421 - Snack Time! Veganz koekjes
De chocoladevariant

 

IMG 2423 - Snack Time! Veganz koekjes
De citroenvariant

Hieronder zie je de ingrediënten en voedingswaarde van beide koekjes. Ik zie niks raars, gewoon simpele koekjes, maar dan zonder ei als bindmiddel.

IMG 2426 - Snack Time! Veganz koekjes

 

IMG 2425 - Snack Time! Veganz koekjes
Ik heb allebei de koekjes geproefd en ik vond de chocola erg lekker. Citroen vond ik niet geweldig, maar dat ligt aan mij, ik ben sowieso niet gek op producten met een citroensmaakje. Mijn man vindt ze waarschijnlijk wel erg lekker. De kinderen lusten ze allebei.
IMG 2428 - Snack Time! Veganz koekjes

Het formaat van de koekjes is vrij klein, daardoor moet je oppassen dat je ze niet blijft dooreten. Ze hebben een echte eenhaps snack size.

Eindoordeel: prima koekjes voor in de koektrommel, hier kan iedereen van genieten.

pinit fg en rect red 28 - Snack Time! Veganz koekjes

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: