Trend It Up Double Volume & Shine Nail Polish

Trend It Up is een huismerk van DM, dit betekent kwaliteit voor een zachte prijs. De Double Volume & Shine Nail Polish kost €2,25 per potje. Deze lijn bestaat uit 20 verschillende kleuren, voor elk wat wils.

Trend it Up

Ze hebben echt prachtige kleuren, ik heb dit keer gekozen voor 353, een lavendelachtig kleurtje. Dit paste wel bij mijn voorjaarsgevoel.
IMG 2420 - Trend It Up Double Volume & Shine Nail Polish

Dit is het potje, een standaard nagellakpotje, met een standaard afgerond kwastje. In een potje zit 11 ml. Ik heb mijn nagels gelakt met een spelende peuter in mijn ooghoek, dus mijn hoop was dat de nagellak snel zou drogen.

Ingrediënten

BUTYL ACETATE | ETHYL ACETATE | NITROCELLULOSE | ACETYL TRIBUTYL CITRATE | ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER | ISOPROPYL ALCOHOL | STEARALKONIUM BENTONITE | ACRYLATES COPOLYMER | N-BUTYL ALCOHOL | PHOSPHORIC ACID | DIACETONE ALCOHOL | DECYL ALCOHOL | AQUA | LAURALDEHYDE | LECITHIN | METHOXYISOPROPYL ACETATE | SILICA | ASCORBYL PALMITATE | POTASSIUM SORBATE | ISOPENTANAL | TRIMETHYLPENTANEDIYL DIBENZOATE | HEXANAL | HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE | PHENOXYETHANOL | PHOSPHOLIPIDS | SODIUM CITRATE | SPHINGOLIPIDS | TOCOPHEROL | ETOCRYLENE | POLYURETHANE-67 | CI 15850 | CI 77007 | CI 77742 | CI 77891 | CI 19140

Oordeel

IMG 2432 - Trend It Up Double Volume & Shine Nail Polish

Het eerste laagje dekt niet, maar droogt wel snel, zodat je er in korte tijd een tweede laagje overheen kunt doen. Ik heb mezelf de tijd niet gegund voor een toplaag, of liever, mijn peuter gunde me die tijd niet, dus op de foto zie je het resultaat van twee laagjes lak zonder toplaag.

Het zit er nu al de hele dag strak op, ik verwacht morgen de eerste oneffenheden te zien. Al met al is het een prima nagellak, die tegen een stootje kan. Ik ben niet voorzichtig met mijn nagels, die luxe heb ik niet meer. Ik heb al twee wasjes gedraaid, twee luiers verschoond, gestofzuigd, de keuken opgeruimd en mijn oudste kind uit school gehaald, en mijn nagels zien er nog onbeschadigd uit. Netjes, toch? Zeker voor die prijs.

Ik val behoorlijk in herhaling, en het zal nog wel vaker voorkomen, maar maak eens een tripje naar DM, als je de kans krijgt. Je kijkt je ogen uit en je loopt gegarandeerd met een volle tas de winkel uit, zonder failliet te gaan.

Ok, de Trend It Up Double Volume & Shine in de kleur 353 is een blijvertje.

Van welke kleur krijg jij dat lentegevoel?

pinit fg en rect red 28 - Trend It Up Double Volume & Shine Nail Polish

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: