Vrijdag Maskerdag: Balea Witte Thee en Kers Masker

Wauw, wat een week! Ik ben eigenlijk wel blij dat hij voorbij is. Nu maar eens lekker rustig beginnen aan het weekend. Deze week heb ik een echte budgettopper voor je. Dit masker kost €0,40! En dan kun je er ook nog eens twee keer mee doen. Een echt koopje, als enige nadeel moet ik even benoemen dat ik hem gekocht heb bij DM in Duitsland.

Witte thee en kers

IMG 2410 - Vrijdag Maskerdag: Balea Witte Thee en Kers Masker

Dit is het Balea Witte Thee en Kers masker. Het is geschikt voor ieder huidtype. Het masker is zacht en romig, een soort dikke creme. Aanbrengen gaat heel soepeltjes en er zit echt meer dan genoeg in de verpakking.

IMG 2411 - Vrijdag Maskerdag: Balea Witte Thee en Kers Masker

Ingrediënten

AQUA, CETEARYL ALCOHOL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, COCO-CAPRYLATE, COCOGLYCERIDES, SODIUM CETEARYL SULFATE, GLYCERIN, DICAPRYLYL CARBONATE, TOCOPHERYL ACETATE, PANTHENOL, PRUNUS AVIUM FRUIT EXTRACT, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, TOCOPHEROL, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, PHENOXYETHANOL, PROPYLENE GLYCOL, PARFUM, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CITRIC ACID, POTASSIUM SORBATE, PANTOLACTONE, SODIUM CITRATE, LIMONENE, GERANIOL, SORBIC ACID.

Oordeel

Na het aanbrengen mag het masker lekker 10-15 minuten intrekken. Daarna kun je al het product dat achterblijft verwijderen met een doekje, je hoeft het niet af te spoelen. Dat heb ik overigens wel gedaan, want ik moest nog douchen. Je huid wordt er heerlijk zacht van en droogt niet uit. Het masker ruikt voornamelijk naar kersen, maar wel subtiel.

Een heerlijk begin van het weekend weer!

pinit fg en rect red 28 - Vrijdag Maskerdag: Balea Witte Thee en Kers Masker

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: