Essence Eyebrow Designer

Heb jij ook van die dagen dat je weinig of geen make-up gebruikt? En dat je toch niet helemaal “kaal” de deur uit wil? Nu de lente is aangebroken heb ik regelmatig zo’n dag. Ik heb vreselijk veel last van hooikoorts, wat garant staat voor dikke, tranende ogen. Ik draag momenteel niet veel op mijn ogen, af en toe een beetje waterproof mascara en dat was het dan wel. Ook ben ik heel erg blond, en mijn wenkbrauwen zijn zo licht, dat ze zonder make-up vrijwel onzichtbaar zijn. Om dan mijn Brow Wiz van Anastasia te pakken, staat heel raar met make-uploze ogen. Voor die gelegenheden pak ik mijn Essence Eyebrow Designer in de kleur 05 Soft Blonde.

Eyebrow Designer

IMG 2931 - Essence Eyebrow Designer

Ik heb hem bij DM gekocht voor €1,45, maar hier in Nederland kun je hem onder andere bij Kruidvat kopen voor €1,59, nog steeds een koopje. Er zit een handig borsteltje aan de dop, waarmee je je wenkbrauwen in model kunt brengen.

IMG 2932 - Essence Eyebrow Designer

Het potlood zelf is vrij zacht, en je moet hem dus regelmatig slijpen. Het pigment is okee, precies genoeg om mijn wenkbrauwen net even een beetje kleur te geven. De kleur van het potlood is niet te rood, maar juist wat koeler, wat goed bij mijn huid past.

Swatch

IMG 2938 - Essence Eyebrow Designer

Dit is een swatch. Het product voelt een beetje waxig aan, en ook met weinig druk komt er voldoende kleur af. Voor een naturelle look, of een bijna make-uploze dag vind ik dit een prima product. Momenteel gebruik ik hem bijna iedere dag, en hij blijft goed zitten en vervaagt niet. ‘s Avonds zitten mijn wenkbrauwen nog prima in model. En voor de prijs hoef je hem niet te laten liggen.

pinit fg en rect red 28 - Essence Eyebrow Designer

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: