Games die ik speel op de tablet

Vandaag wil ik twee games bespreken die ik speel op mijn tablet. Als ik me verveel grijp ik naar mijn tablet om even snel een spelletje te doen. De twee games waar ik het nu over ga hebben, heb ik onlangs pas ontdekt, maar ik vind ze erg leuk.

Marvel’s Avengers Academy

Als eerste speel ik Marvel Avengers Academy, zo’n typisch spel waarbij je gebouwen moet bouwen en waar timers aflopen voor een beloning. Door opdrachten uit te voeren verdien je benodigdheden om verder te komen in het spel. Het leuke aan dit spel is, dat alle Marvel Superhelden aan bod komen. Je begint met Iron Man en Wasp, en je speelt al snel Falcon, Black Widow en Loki vrij. Later in het spel komen daar veel bekende helden bij, zoals Hulk, Quake en Agent Coulson.
Screenshot 20170409 163918 - Games die ik speel op de tablet

 

Screenshot 20170409 170645 - Games die ik speel op de tablet

Black Widow aan het werk in Stark Tower.

Screenshot 20170409 172142 - Games die ik speel op de tablet

Tony Stark drinkt een drankje bij de lokale bar.

Screenshot 20170409 192214 - Games die ik speel op de tablet

Dit is zo’n typisch spel waarbij je even in moet loggen om wat nieuwe acties aan te zetten om vervolgens weer een paar uur te wachten tot je verder kunt. Niet fijn als je snel verder wilt, want dan zou je er veel geld in moeten stoppen. Dat doe ik niet, ik wacht braaf de timers af en kijk dan weer even wat ik kan doen. Een keer of twee, drie per dag log ik even in, ideaal om wat dode tijd op te vullen.

Het leuke aan dit spel is de bekendheid van de karakters, ik ben een Marvelfreak, dus dit past perfect in mijn straatje.

The Walking Dead No Man’s Land

Het volgende spel is The Walking Dead No Man’s Land. Wij kijken de serie en ik kwam dit spel toevallig tegen in de Play Store. Ook hier is herkenning van de personages de grootste aantrekkingskracht.

Screenshot 20170409 191145 - Games die ik speel op de tablet
Screenshot 20170409 181435 - Games die ik speel op de tablet

Bij dit spel bouw je een overleverskamp, ook hier weer met timers. Hoe hoger het level, hoe langer het duurt voor een gebouw af is.

Screenshot 20170409 181452 - Games die ik speel op de tablet

 

Screenshot 20170409 181446 - Games die ik speel op de tablet
Je kunt missies spelen om bekende karakters vrij te spelen. Ik ben nog maar heel kort bezig en ik heb alleen nog maar Daryl en Ezekiel.
In een missie heb je verschillende objectieven, soms moet je alleen overleven, andere keren moet je alle Walkers uitschakelen. Voor een missie heb je benzine nodig, waardoor je niet lang door kunt spelen. Tijdens de missies verzamel je voedsel en xp, die je nodig hebt om je kamp verder uit te breiden.
Dit spel is niet voor tere zieltjes, maar voor fans van de serie is dit een topper.
Beide spellen staan in de Google Play Store. Ze zijn allebei gratis met de optie voor in-game uitgaven. Je hoeft geen geld uit te geven, beide spellen zijn prima speelbaar zonder investering, het duurt alleen allemaal wat langer.
Ik heb in het verleden weleens geld uitgegeven aan games, maar dan bleek altijd dat ik er snel op uitgekeken raakte. Er zelf voor werken vind ik duidelijk leuker. Het is ook een goede training in geduld.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tinyco.avengers
 
Welke games kun jij me aanraden?

 

pinit fg en rect red 28 - Games die ik speel op de tablet

Share:

1 Reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: