Kiko Milano Instant Volume Lipgloss

Als ik shop bij Kiko, moet ik dat helaas online doen, er zitten hier (nog) geen winkels in de buurt. Ik koop altijd iets dat ik nog niet heb, om zo heel langzaam steeds meer van de collecties te leren kennen. Bij mijn laatste bestelling heb ik gekozen voor deze lipgloss, die op dit moment €2,90 kost. Kiko belooft volume en hydratering.

Instant Volume Lipgloss

IMG 2626 - Kiko Milano Instant Volume Lipgloss

De verpakking is vrij standaard, hij is doorzichtig, zodat je de kleur goed kunt zien. Hij lijkt heel roze, maar op de lippen is hij doorzichtig en geeft de lippen alleen een roze glans. Ooit hadden ze deze lipgloss in 21 kleuren, maar nu is hij alleen nog verkrijgbaar in deze kleur. Ik heb dus het vermoeden dat dit product uit de collectie gaat.

IMG 2628 - Kiko Milano Instant Volume Lipgloss

De swatch, je kunt zien dat het een doorzichtige gloss is, hij smeert wel mooi gelijkmatig uit. Ook lijkt hij niet al te plakkerig te zijn.

Gebruik

IMG 3052 - Kiko Milano Instant Volume Lipgloss

En hier zit hij op mijn lippen. Het is een prima gloss, zeker voor deze prijs. Het beloofde volume-effect zie ik niet. Op de site staat dat je lippen na 30 minuten meer volume krijgen en dat dit effect na 4 uur nog steeds te zien is. Ik zie daar eerlijk gezegd niets van terug. Neem niet weg dat dit gewoon een mooie lipgloss is, met een mooi kleurtje. Hij blijft goed zitten tot je gaat eten of drinken. Hij voelt niet heel erg plakkerig aan.

Voor volume hoef je bij deze lipgloss niet te zijn, de hydratering merkte ik wel, de gloss droogt je lippen niet uit.

Verwacht er geen wonderen van, dan heb je een fijne lipgloss.

pinit fg en rect red 28 - Kiko Milano Instant Volume Lipgloss

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

0   6
0   4
0   3
0   4

Translate:

%d bloggers liken dit: