Kiko Milano Shoplog

Zo af en toe plaats ik een bestelling bij Kiko Milano, meestal omdat ik iets nodig heb, zoals een reiniger of een masker. Natuurlijk kan ik het dan niet laten om ook even door de rest van het assortiment en de aanbiedingen heen te scrollen. Ook deze keer heb ik weer wat leuke dingen gevonden.
IMG 2607 - Kiko Milano Shoplog

 Ogen

IMG 2632 - Kiko Milano Shoplog

Curling Top Coat Mascara, in de aanbieding van €7,20 voor €3,95. Deze mascara kun je gebruiken als toplaag over al je andere mascara’s. Ik was benieuwd, dus ik ga hem proberen.

Grote schoonmaak

IMG 2638 - Kiko Milano Shoplog

Brush Cleanser €5,95 en Pure Clean Eyes & Lips €6,95. Deze had ik nodig, ik heb ze allebei nooit eerder geprobeerd, maar ik ben altijd heel tevreden over Kiko-producten, dus ik heb er wel vertrouwen in.

Andere producten

IMG 2640 - Kiko Milano Shoplog

Extra Volume Lipgloss van €6,90 voor €2,90 en de Unlimited Double Touch in 119 Rhododendron Pink €8,95. De lipgloss was een goede aanbieding en de Liquid Lipstick vond ik er tof uitzien, dus die wilde ik graag proberen.

IMG 2641 - Kiko Milano Shoplog

Het Hydra Pro Mask €8,95. Ik gebruik regelmatig maskers van Kiko en die vind ik altijd erg fijn, ook doe je lang met een tube.

IMG 2644 - Kiko Milano Shoplog

Tenslotte deze twee Velvet Passion Matte Lipsticks voor €8,95 per stuk in de kleuren 304 Warm Pink en 313 Sangria. Ik heb ooit ergens gelezen dat deze lipsticks heel vergelijkbaar zijn met de lipsticks van Charlotte Tilbury, hopelijk klopt dit en is dit een betaalbare dupe.

Een aantal van deze producten ga je binnenkort terugzien in een eigen artikel.

Dat was het weer, tot gauw!

pinit fg en rect red 28 - Kiko Milano Shoplog

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: