Kiko Milano Unlimited Double Touch

Ik zag deze liquid lipstick voorbij komen op de site van Kiko en ik moest hem hebben. Dit vond ik een geweldige verpakking, echt iets leuks om te proberen. De Unlimited Double Touch is verkrijgbaar in maar liefst 24 kleuren. Ik heb gekozen voor de kleur 119 Rhododendron Pink. Deze lipstick kost €8,95.

Unlimited Double Touch

IMG 2621 - Kiko Milano Unlimited Double Touch

De Unlimited Double Touch bestaat uit twee stappen. De eerste stap is het aanbrengen van de kleur met een sponsapplicator, de kleur brengt makkelijk en precies aan. De formule droogt snel, en dat is fijn, want dan ben je meteen klaar voor stap 2. Die bestaat uit het aanbrengen van de doorzichtige formule met een kwastje.

Swatches en gebruik

IMG 2623 - Kiko Milano Unlimited Double Touch

Dit zijn de swatches. Links is alleen de kleur, daarnaast de doorzichtige en helemaal rechts zie je allebei de formules door elkaar. Zoals je kan zien heeft de doorzichtige formule een blurring effect en maakt hij de kleur ietsje zachter.

IMG 2874 - Kiko Milano Unlimited Double Touch

Dit zijn beide stappen op mijn lippen. Ik raad ook zeker aan om allebei de stappen te gebruiken, omdat bij alleen stap 1 je lippen kurkdroog worden. De tweede stap zorgt voor hydratatie en verzachting, het voelt bijna aan als een lipbalsem. Kiko beweert dat de kleur tot wel 8 uur lang houdt. Dat klopt. Sterker nog, ik durf te beweren dat hij een nacht slaap ook wel overleeft, als je vergeet je lippen schoon te maken.

Hij heeft al mijn maaltijden en drankjes overleefd. De doorzichtige toplaag verdwijnt wel, maar de kleur blijft muurvast zitten. Na een maaltijd hoef je dus hooguit even stap 2 te herhalen. De formule ruikt op een prettige, niet overheersende manier naar vanille. De kleur die ik heb gekozen vind ik bij mij heel mooi staan. Ze hebben met hun 24 kleuren genoeg keuze voor iedereen. Ieder huidtype kan hier wel iets vinden.

Vind jij hem net zo mooi?

pinit fg en rect red 28 - Kiko Milano Unlimited Double Touch

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: