Kiko Milano Velvet Passion Matte Lipstick

Een poosje geleden heb ik een Kiko shoplog geplaatst. Deze lipsticks heb ik toen gekocht. Ik heb ooit ergens opgepikt dat deze heel erg goed zouden zijn, dus ik wilde ze graag proberen. Op het moment dat ik dit schrijf, zijn de Velvet Passion Matte lipsticks in de aanbieding bij Kiko Milano. Je betaalt €7,10 in plaats van €8,95, al geldt de aanbieding niet voor alle kleuren, even oppassen dus. Als het je wat lijkt, is dit je kans, korting is altijd leuk meegenomen.

Velvet Passion Matte Lipstick

IMG 2644 - Kiko Milano Velvet Passion Matte Lipstick
Wat me als eerste opviel was de huls. Het is een metalen huls, met een magnetische sluiting. Heel chic, en een kleinere kans op ongelukjes in je tas. De huls is voor alle kleuren hetzelfde en op de onderkant zit alleen een stickertje met het nummer. Ik heb 304 Warm Pink en 313 Sangria. 304 is een nude kleur voor iedere dag en ik heb 313 gekocht voor speciale gelegenheden, dit is echt een roodroze kleur die knalt. Meer voor een feestje dus.
IMG 2612 - Kiko Milano Velvet Passion Matte Lipstick

 

IMG 2613 - Kiko Milano Velvet Passion Matte Lipstick

 

IMG 2614 - Kiko Milano Velvet Passion Matte Lipstick

 

IMG 2615 - Kiko Milano Velvet Passion Matte Lipstick

Sorry voor de kwaliteit van de foto’s, we zijn aan het werk met dingen als belichting. Op de foto lijkt 313 Sangria veel rozer, in het echt lijkt hij roder met een roze ondertoon.

Swatches en oordeel

IMG 2617 - Kiko Milano Velvet Passion Matte Lipstick
313 Sangria en 304 Warm Pink

Het zijn zeer romige lipsticks bij het aanbrengen en ze blijven op de lippen ook lang zo aanvoelen. De kleur op de lippen wordt niet helemaal mat, maar houdt een subtiel glansje, fluweelachtig. Hij blijft erg lang mooi zitten. Zelfs na eten en drinken zie je nog een mooi kleurtje. Een uur of vier redt hij zeker wel.

Ik vind het twee supermooie, dekkende kleuren, die op de foto helaas niet mooi tot hun recht komen. Ik kreeg het ook niet goed voor elkaar om ze mooi op de foto te krijgen op mijn lippen, dus die foto’s heb ik weggelaten, anders krijgen jullie niet het goede beeld van deze mooie lipsticks en dat zou zonde zijn.

De lipsticks ruikt naar vanille, niet overheersend, maar een prettige geur. Misschien doe ik binnenkort nog een poging voor een mooie foto, maar ik hoop dat jullie genoeg informatie hebben gekregen om een goed beeld te krijgen van deze hele fijne en mooi lipstick.

De Kiko Milano Velvet Passion Matte Lipstick is verkrijgbaar bij de Kiko Milano winkels en via hun website.

pinit fg en rect red 28 - Kiko Milano Velvet Passion Matte Lipstick

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: