L’Oreal False Lash Superstar X-Fiber Mascara

Ik had deze mascara al voorbij zien komen bij verschillende beautyblogs, en ik was erg nieuwsgierig naar de werking. Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog nooit een mascara van L’Oreal heb gehad, dus dit is mijn vuurdoop. In Nederland kost de L’Oreal False Last Superstar X-Fiber €17,99, maar in Duitsland is dat maar €11,95, ik kan je dus aanraden om een tripje te maken, of te wachten op een goede aanbieding van bijvoorbeeld Kruidvat of Etos.

False Lash Superstar X-Fiber

IMG 2843 - L'Oreal False Lash Superstar X-Fiber Mascara

De False Lash Superstar X-Fiber is een tweefasen mascara en heeft dus twee verschillende applicator, maa ook twee verschillende formules.

IMG 2848 - L'Oreal False Lash Superstar X-Fiber Mascara

Stap 1 geeft je wimpers extreem veel volume met deze zandlopergevormde applicator. De formule geeft je wimpers een extreem zwarte kleur en zet ze goed aan.

IMG 2853 - L'Oreal False Lash Superstar X-Fiber Mascara

Stap 2 heeft een gebogen borsteltje dat je wimpers belooft te krullen en verlengen. De verlenging zit voornamelijk in de formule. In de mascara zitten vezeltjes die aan je wimpers blijven plakken. Je wimpers worden dus niet alleen optisch langer, maar zijn dat ook echt.

IMG 2859 - L'Oreal False Lash Superstar X-Fiber Mascara

 Resultaat en oordeel

IMG 2863 - L'Oreal False Lash Superstar X-Fiber Mascara

Dit is het resultaat. Valt me eigenlijk een beetje tegen. Ja, hij verlengt mijn wimpers, zelfs mijn man zag het, maar volume, nee, dat zie ik niet echt. Nu is dit maar een enkele laag en zou je deze mascara eindeloos op moeten kunnen bouwen, omdat je formule niet hard opdroogt. Voor een dagelijkse look is dit prima, maar een wauw-effect heeft het voor mij niet.

IMG 2842 - L'Oreal False Lash Superstar X-Fiber Mascara

De mascara blijft goed zitten, ‘s avonds zit hij nog net zo goed als ‘s ochtends vlak na het aanbrengen. Maar, de vezels kunnen een probleem zijn voor lensdragers. Ik heb zelf behoorlijk gevoelige ogen en ik verdraag geen lenzen meer, maar ik heb ze wel gehad, en deze mascara had ik dan absoluut niet kunnen gebruiken. Ik kreeg van de week een paar vezeltjes in mijn oog en ik heb de hele dag lopen tranen, omdat ik ze voelde zitten, maar ze niet goed wegkreeg. Als je niet loopt te knoeien en klungelen zoals ik, dan is het een prima mascara.

Wat vond jij van deze mascara?

pinit fg en rect red 28 - L'Oreal False Lash Superstar X-Fiber Mascara

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: