Snack Time! Milka Peanut Caramel

Toen we deze reep afgelopen week zagen liggen, dachten we dat het een megagrote Snickers zou zijn. De ingrediënten zijn vrijwel hetzelfde. Die moesten we dus wel gaan testen. We hebben de reep gekocht bij Die Grenze, en daar kostte hij €1,99, bij de supermarkt betaal je €2,99 voor 276 gram.

Peanut Caramel

IMG 2953 - Snack Time! Milka Peanut Caramel

 

IMG 2955 - Snack Time! Milka Peanut Caramel

Zoals je kunt zien lijkt de reep op een grote Snickers. De stukjes chocola hebben elk een reliëfopdruk van een pinda. Als je een stukje doorbijt zie je ongeveer hetzelfde als op het plaatje, maar net iets minder glamoureus. Ken je de foto’s van bijvoorbeeld McDonald’s? En als je dan een BigMac bestelt, valt het altijd een beetje tegen. Dat is hier ook een klein beetje zo. De smaak is echter prima. Het lijkt in de verste verte niet op Snickers, want het heeft de typische Milkasmaak. Ook lijkt de vulling een beetje op pindakaas met een klein laagje karamel. En pinda’s combineren natuurlijk geweldig met chocola. Dit is echt een heel lekkere reep. Ik kan het niet vergelijken met iets anders, maar de smaak is goed.

IMG 2956 - Snack Time! Milka Peanut Caramel

Eet niet de hele reep op, dan mag je gelijk de rest van de dag niet meer eten. De reep bevat natuurlijk veel suiker en vet. Bijna de helft van de reep is suiker. Genieten mag, maar neem af en toe een klein stukje.

Allergenen waar je voor op moet passen zijn melk, pinda, soja, hazelnoot en de reep kan ook andere noten en tarwe bevatten.

Wij hebben de Milka Peanut Caramel goedgekeurd!

pinit fg en rect red 28 - Snack Time! Milka Peanut Caramel

Share:

3 Reacties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: