Unboxing LookFantastic Beauty Box April 2017

Als beautyblogger blijf ik graag op de hoogte van de mooiste, fijnste en nieuwste producten. Ik ben nog maar een beginner en ik ken lang niet alle merken. Om het mezelf wat makkelijker te maken, verwen ik mezelf iedere maand met de Styletone Box.

LookFantastic

Ik bleek dat zo leuk te vinden, dat ik op zoek ben gegaan naar andere boxen. Ik stuitte daarbij al snel op de LookFantastic Beauty Box. Deze box heeft iedere maand een ander thema, en de producten die erin zaten spraken me erg aan. Hij is wel iets duurder dan de Styletone, afhankelijk van het abonnement dat je kiest is er een box vanaf €15,50 inclusief verzendkosten. Ik deel de inhoud van de box natuurlijk graag met jullie, als je de inhoud niet wilt zien, stop dan met lezen, want vanaf hier beginnen de spoilers.
IMG 3075 - Unboxing LookFantastic Beauty Box April 2017

Dit is hem dan, de LookFantastic Beauty Box, naast de box kreeg ik ook een complimentary copy van de Britse Elle van april. Deze maand staat in het teken van Natural Beauty.

IMG 3079 - Unboxing LookFantastic Beauty Box April 2017

Op de binnenkant van de deksel staat deze tekst, een tip voor een stralende huid.

Inhoud

IMG 3080 - Unboxing LookFantastic Beauty Box April 2017

 

IMG 3083 - Unboxing LookFantastic Beauty Box April 2017

Er zitten zeven producten in, plus een klein magazine met informatie over de producten, tips en tricks voor een mooiere huid en reclame voor producten die op de site worden verkocht. Alle producten die in de doos zitten kun je op de site in full size versies aanschaffen.

IMG 3085 - Unboxing LookFantastic Beauty Box April 2017

Ik begin met een 10ml sample van This Works Perfect Legs Skin Miracle. Dit is een serum speciaal voor de benen. Omgerekend is deze sample €3,75 waard.

IMG 3086 - Unboxing LookFantastic Beauty Box April 2017

Dit product trok mijn aandacht, de Laura Geller Baked Balance N Brighten Foundation in de kleur Fair. Perfect voor de dagen waarop ik geen bergen make-up wil dragen, maar gewoon snel klaar wil zijn. Ik heb hem al volop in gebruik. Dit is een sample van 1,8 gram, met een waarde van €6,19.

IMG 3089 - Unboxing LookFantastic Beauty Box April 2017

Van Merci Handy is dit een reinigingsgel voor de handen. Er zitten kleine blauwe bolletjes in die de handen zouden hydrateren en verzorgen. Dit is een full size product en kost €2,90.

IMG 3090 - Unboxing LookFantastic Beauty Box April 2017

Dit is de Madara Mini Smart Day Cream. Ik heb een tube van 20ml gekregen. Omgerekend is de tube €16,98 waard. Deze creme vermindert fijne lijntjes en maakt de huid strakker.

IMG 3093 - Unboxing LookFantastic Beauty Box April 2017

Deze tube bevat 25 ml en is een Cleansing Foam van Omorovicza. De waarde van dit product is €8,90. Dit product belooft het gezicht te reinigen van make-up, maar de huid niet te beschadigen.

IMG 3095 - Unboxing LookFantastic Beauty Box April 2017

Dit is de Alterna CC Cream voor je haar. Het is een 10-in-1 product, dat allerlei geweldigs belooft. Deze sample kost €10,65.

IMG 3097 - Unboxing LookFantastic Beauty Box April 2017

Tenslotte kreeg ik dit masker van Vitamasques, die zie je vast binnenkort op een vrijdag weer verschijnen. Het is een sheetmasker en dus full size. Hij kost €4,95.

Is het wat?

Ik ben blij met de inhoud, het zijn erg leuke producten om te proberen en ik ga ze daadwerkelijk allemaal gebruiken. De complete waarde van de box is €54,32, heel netjes vind ik.

Voor meer informatie kun je hier klikken.

pinit fg en rect red 28 - Unboxing LookFantastic Beauty Box April 2017

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

0   6
0   4
0   3
0   4

Translate:

%d bloggers liken dit: