Vrijdag Maskerdag: Bioré Diep Reinigende Poriestrips met Houtskool

Het is weer tijd voor een maskertje! Dit keer een minimasker, de Bioré Neusstrips met Houtskool. Biore belooft met deze strips alle vet, vuil en mee-eters te verwijderen. Ik ben benieuwd, volgens mij heeft iedereen mee-eters, en ik dus ook. Ik houd mijn huid goed schoon, maar mee-eters zitten dieper en laten zich niet zo makkelijk verwijderen.

Bioré

IMG 2894 - Vrijdag Maskerdag: Bioré Diep Reinigende Poriestrips met Houtskool

 

IMG 2900 - Vrijdag Maskerdag: Bioré Diep Reinigende Poriestrips met Houtskool

Het gebruik is redelijk rechttoe rechtaan. Eerst moet je je gezicht goed reinigen en je neus nat maken, de strips plakken niet op een droge huid. Dan haal je een strip uit de verpakking en plakt die op je neus. Dan laat je hem opdrogen tot hij droog en enigszins uitgehard is. Tenslotte kun je hem verwijderen door de strip bij de uiteinden vast te pakken en langzaam richting je neus los te trekken.

IMG 2902 - Vrijdag Maskerdag: Bioré Diep Reinigende Poriestrips met Houtskool

In de verpakking zitten 6 strips. Een pakje kost €6,99, maar ik heb hem met 25% korting gescoord bij Kruidvat.

IMG 2912 - Vrijdag Maskerdag: Bioré Diep Reinigende Poriestrips met Houtskool

Zo zit hij dus op je neus. Het kriebelt een beetje en je moet er vooral niet aanzitten als hij nog nat is, want dan heb je zwarte vingers. Na 10-15 is de strip droog en kun je hem verwijderen. Als je geen zin hebt in vieze foto’s moet je even over de volgende foto heenscrollen, want ik wou toch voor de liefhebbers even laten zien dat de strip echt werkt.

Oordeel

IMG 2914 - Vrijdag Maskerdag: Bioré Diep Reinigende Poriestrips met Houtskool
Hij werkt! Dag mee-eters!

Volgens Biore zit de werking in de houtskool, die zou vuil als een magneet uit de poriën trekken. Na gebruik zie ik inderdaad veel minder mee-eters en is mijn neus gladder en voelt minder vet aan. Ik dacht dat ik mijn mee-eters behoorlijk onder controle had, maar zoals je kunt zien op de strip viel dat nog vies tegen. Ewwww!!!

Manlief gebruikt hem ook, en ook daar kwam flink wat vuil vanaf. Wij blijven deze strips zeker gebruiken. We voelden allebei wat gekriebel tijdens het gebruik, maar er zijn verder geen irritaties opgetreden.

Heb jij al een product van Bioré geprobeerd? Wat vond je ervan?

pinit fg en rect red 28 - Vrijdag Maskerdag: Bioré Diep Reinigende Poriestrips met Houtskool

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: