Vrijdag Maskerdag: Kiko Milano Hydra Pro Mask

In mijn Kiko shoplog heb je deze al kunnen zien, ik ga deze week het Kiko Milano Hydra Pro Mask gebruiken. Ik heb al eerder maskers van Kiko gebruikt en ik heb ze altijd heel fijn gevonden, ik ben benieuwd of deze net zo goed is. Kiko is een merk met producten in verschillende prijsklasses, het ene is wat betaalbaarder dan het andere. Regelmatig hebben ze hele fijne acties en kortingen op hun lijn. Eén ding hebben alle producten wel gemeen, en dat is de kwaliteit.

Hydra Pro Mask

IMG 2630 - Vrijdag Maskerdag: Kiko Milano Hydra Pro Mask

Je betaalt €8,95 voor een tube van 50 ml, dit is genoeg voor een heleboel maskers. De meeste eenmalige maskers bevatten ongeveer 10 ml product, dit masker van Kiko breng je wat dunner aan, ik denk dat je 7 a 8 masker kunt doen met een tube. Het Hydra Pro Mask bevat allerlei verzorgende en fijne ingrediënten, zoals vijgcactusextract en karitéboter.

IMG 2838 - Vrijdag Maskerdag: Kiko Milano Hydra Pro Mask

Ingrediënten

AQUA (WATER/EAU), GLYCERIN, GLYCERYL STEARATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER (BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER), CETEARYL ALCOHOL, PEG-100 STEARATE, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, TREHALOSE, PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL (PRUNUS ARMENIACA (APRICOT) KERNEL OIL), PHENOXYETHANOL, HYDROXYETHYLCELLULOSE, POTASSIUM PCA, CAPRYLYL GLYCOL, PVP, TOCOPHERYL ACETATE, BUTYLENE GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, HEXYLENE GLYCOL, RETINYL PALMITATE, SODIUM HYALURONATE, PARFUM (FRAGRANCE), OPUNTIA FICUS-INDICA STEM EXTRACT, SODIUM HYDROXIDE, LACTIC ACID, LIMONENE, TOCOPHEROL, POTASSIUM SORBATE, CITRONELLOL, AMMONIUM C6-16 PERFLUOROALKYLETHYL PHOSPHATE, CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE)

Sheaboter staat behoorlijk hoog op de lijst, dus ik verwacht een lekker, verzorgend en zacht gevoel.

IMG 2839 - Vrijdag Maskerdag: Kiko Milano Hydra Pro Mask

Gebruik en mijn ervaring

IMG 2860 - Vrijdag Maskerdag: Kiko Milano Hydra Pro Mask
Het masker bevat hyaluronzuur, vijgcactusextract en kariteboter, waarvan Kiko belooft dat ze je huid gladder en zachter maken, terwijl je huid ook gehydrateerd wordt. De formule is heel zacht en romig en ruikt heel subtiel naar roos en muskus. Na het aanbrengen mag het masker 10 tot 15 intrekken.
IMG 2835 - Vrijdag Maskerdag: Kiko Milano Hydra Pro Mask

Dit is na vijf minuten, mijn huid zuigt het masker gewoon op, ik had het iets dikker opgesmeerd. Ik kon blijkbaar wel een oppepper gebruiken. Na het afspoelen is mijn gezicht superglad en zacht en heb ik een lichte ‘glow’, een gezonde uitstraling. Ook dit masker van Kiko is weer super, en ik blijf het zeker gebruiken!

Fijn weekend!

pinit fg en rect red 28 - Vrijdag Maskerdag: Kiko Milano Hydra Pro Mask

Share:

2 Reacties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: