Vrijdag Maskerdag: Kruidvat Tissuemasker Energizing Boost

Het is alweer tijd voor een maskertje. Deze keer heb ik weer eens een sheetmasker genomen, omdat die voor mijn gevoel altijd het meeste doen voor mijn huid. Ik heb gekozen voor het Kruidvat Tissuemasker Energizing Boost, het kostte €0,89.

Energizing Boost

IMG 1862 - Vrijdag Maskerdag: Kruidvat Tissuemasker Energizing Boost

Kruidvat belooft een verkwikkende werking voor de vermoeide huid. Die vermoeide huid heb ik wel, met onze slechtslapende peuter, ik kan me niet eens herinneren wanneer we voor het laatst 8 uur onafgebroken hebben geslapen. Het masker bevat onder ander avodcado-olie en cupuaçu boter (familie van cacao). Daarnaast zou aloe vera de huid kalmeren en huidregeneratie stimuleren. Om het masker te gebruiken, maak je het pakje open en vouw je het masker open, zodat je het daarna gelijk op je gezicht kunt doen.

Gebruik

IMG 1863 - Vrijdag Maskerdag: Kruidvat Tissuemasker Energizing Boost
Het masker mag 8-10 minuten intrekken. Ik had een kindvrij dagje, dus ik kon voor de verandering eens lekker gaan liggen met mijn maskertje. Even mijn hoofd helemaal leeggemaakt en ontspannen.

Mijn ervaring

De schrik was echter groot toen ik het masker eraf haalde. Mijn gezicht was helemaal paarsig rood. Je kon precies de lijnen zien waar het masker eindigde. Het voelde compleet normaal, geen jeuk of andere irritatie, alleen een kleur waar je niet op zit te wachten. Ik vermoed dat het een reactie van mijn huid was op een van de ingrediënten, ik weet alleen niet welke. Voor zover ik weet ben ik niet allergisch voor iets in dit masker, maar de kleur van mijn huid leek me niet het effect dat dit masker normaal geeft.
Na tien minuten leek het al iets op te klaren en een uurtje later was het vurige er wel af. Het heeft wel een uur of drie geduurd voordat mijn huid weer helemaal normaal en rustig was. Het deed geen pijn en het kriebelde ook niet, ik zag verder ook geen rare uitslag of zo. Ik ga dit masker dus niet meer gebruiken, omdat ik er blijkbaar raar op reageer.
De verdere effecten van masker waren prima, mijn huid voelde zachter en strakker aan, ook voelde het alsof ik een oppepper had gehad. De werking is dus prima. Voor anderen zou ik het Kruidvat Tissuemasker Energizing Boost dan ook zeker aanraden.

Update: Per abuis testte ik dit masker in december 2017 nog een keer, lees hier mijn ervaring!

pinit fg en rect red 28 - Vrijdag Maskerdag: Kruidvat Tissuemasker Energizing Boost

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: