Lekker bankhangen met iZombie

jens kreuter 85328 - Lekker bankhangen met iZombie

Ik hou van comics en televisie kijken, en dan vooral series en films gebaseerd op comics, maar ook originele verhaallijnen. We kijken onder andere The Walking Dead, Supernatural, The Flash, enzovoort. Vandaag wil ik iZombie in het zonnetje zetten. Wat mij betreft een zwaar ondergewaardeerde serie, die ieder jaar weer moeite heeft om een nieuw seizoen te krijgen. Onbegrijpelijk, want hij is zo leuk!

iZombie

Ik zal maar eerlijk toegeven dat ik de iZombie-comics nooit heb gelezen, ik heb wel ooit een speciale druk besteld, maar de drukker heeft besloten om deze versie toch maar niet te maken, dus ik heb nog steeds niks. Ik denk wel dat ik hem binnenkort een keer ga aanschaffen, want stiekem vind ik niets leuker dan de gedrukte versie te vergelijken met de live action.

iZombie gaat over Olivia (Liv) Moore (leuk woordgrapje), een arts in opleiding, met een verloofde en alles op de rit. Dan gaat ze naar een feestje en verandert alles. Ze wordt een zombie en moet haar hele leven omgooien. Het hele eerst seizoen draait om de aanpassingen die Liv moet maken om geen gevaar te vormen voor de maatschappij en het geheim houden van haar “aandoening”. Ze vindt een vriend en vertrouwenspersoon in haar baas, Ravi de patholoog. Als je Twitter hebt, raad ik je aan om Rahul Kohli te volgen, hij speelt Ravi, en hij is supergrappig.

Cast

De cast bestaat uit Rose McIver, Malcolm Goodwin, Rahul Kohli, Robert Buckley, David Anders en Aly Michalka. Als je een beetje in dezelfde genres rondhangt als ik, dan heb je Rose al gezien als Tinkerbell in Once Upon A Time, en mijn zoon vindt haar briljant als Power Ranger in Power Rangers RPM. De cast heeft duidelijk plezier in hun werk en dat zie je terug in de serie.

iZombie is gemaakt door Rob Thomas en Diane Ruggiero, dezelfde personen die verantwoordelijk waren voor Veronica Mars, nog één van mijn favorieten. Er hangt een zelfde soort vibe in iZombie en af en toe zie je een acteur uit Veronica Mars, zoals Ryan Hansen (Dick Casablancas).

Inmiddels zijn ze in Amerika bezig met seizoen 3 en is bekendgemaakt dat seizoen 4 ook zal worden gemaakt. De eerste twee seizoenen zijn te zien op Netflix, dat zijn genoeg afleveringen om te bingen.

Als je nog niet overtuigd bent, dan kun je hieronder een aantal grappige momenten zien uit seizoen 1.

 

pinit fg en rect red 28 - Lekker bankhangen met iZombie

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

0   6
0   4
0   3
0   4

Translate:

%d bloggers liken dit: