Etos Overnight Hand Serum

Sinds mijn zwangerschappen is mijn huid wat droger geworden, het ergst zijn mijn knokkels, daar zitten tegenwoordig altijd ruwe plekjes. Ik loop dus altijd wel met iets te smeren, en ik ga nooit slapen voordat ik mijn handen heb voorzien van een flinke laag crème.

Overnight Hand Serum

Onlangs ontdekte ik dit pareltje, het Etos Overnight Hand Serum. Hij kost maar €2,99 en is ook nog eens regelmatig in de aanbieding. Je krijgt een pompflacon met 50 ml.
IMG 3758 - Etos Overnight Hand Serum

 

IMG 3760 - Etos Overnight Hand Serum

 

IMG 3762 - Etos Overnight Hand Serum

Die hoeveelheid op mijn hand is één pompje, genoeg om je handen mee in te smeren. Voor je gaat slapen gebruik je dit serum en terwijl jij ligt te dutten doet dit product zijn werk. Het bevat allantoïne, vitamine E en arganolie. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat je huid zacht en gehydrateerd wordt. Als je ‘s ochtends wakker wordt, zijn je handen superzacht en verzorgd.

Mijn oordeel

Zoals je kunt zien gebruik je maar een heel klein beetje en ik kan je vertellen dat het heel fijn uitsmeert en geen vettig laagje achterlaat, het is bijna alsof je huid dit product opzuigt. Ik gebruik het al een tijdje iedere avond en zo langzamerhand worden mijn ruwe plekjes steeds minder en zachter. Ik ben er heel blij mee.

Het Etos Overnight Hand Serum is natuurlijk verkrijgbaar bij Etos, maar je kunt het ook meebestellen met je boodschappen bij Albert Heijn.

Kleine update: Ik gebruik dit product nog steeds trouw iedere avond en nu pas, in februari, begin ik de bodem te zien. Je krijgt dus behoorlijk waar voor je geld. En ik ben nog steeds een groot fan van het Overnight Hand Serum, ik word nog steeds wakker met lekker zachte handen.

pinit fg en rect red 28 - Etos Overnight Hand Serum

Share:

2 Reacties

  1. 12 juni 2017 / 19:58

    Klinkt best wel lekker! Zag deze met moederdag gepromoot worden, maar toch links laten liggen toen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

16   5
0   14
0   30
2   25
Translate »
%d bloggers liken dit: