Mijn Beauty Stash

Afgelopen weekend hebben mijn man en ik ons een breuk getild. Wij hebben al jaren een Hemnes ladekast van Ikea, die we hebben gebruikt als commode voor beide kinderen. Onze jongste is ruim 2 en toe aan een grote kledingkast. Om ruimte te maken op de slaapkamer, hebben we besloten om de Hemnes naar beneden te verhuizen om mijn stash in te bewaren.

Je een breuk tillen…

Het duurde even voor we doorhadden dat de kast niet in zijn geheel de trap af kon. Na een keer of drie er wat stukken afgeschroefd te hebben, kregen we het eindelijk voor elkaar. Mijn Fitbit heeft het geregistreerd, dus ik kan het bewijzen, ik ben zaterdag in een half uur tijd 12 keer de trap op en af geweest. Toen de kast in stukken in de woonkamer lag, hebben we onszelf toegestaan om eerst een kwartiertje pauze te nemen. Manlief heeft hem daarna weer in elkaar gezet en ik heb hem (voorlopig) ingericht.
Vandaag laat ik je zien wat er allemaal in zit qua make-up.

 

IMG 4431 800x659 - Mijn Beauty Stash

Onze Hemnes, we hebben hem al elf jaar en hij is aan alle kanten beschadigd, maar we houden van hem. Hij is begonnen als onze kledingkast in ons eerste huis, toen we net gingen samenwonen. Hij is meeverhuist naar dit huis en mocht toen dienst doen als commode voor de kinderen. Nu staat hij beneden en heb ik al mijn make-up erin zitten. De linkerkant gebruik ik voor mijn administratie en voor fotoprops en kantoorspulletjes. De tweede kleine la van links is zometeen de eerste waarvan je de inhoud gaat zien. Daarna zie je de inhoud van de rechterkant van de kast.

IMG 4430 800x617 - Mijn Beauty Stash

Nieuwe props! Die ik helaas in de kast moet bewaren, omdat onze bejaarde kat dit soort dingen binnen no time op de grond zou schuiven. Allebei de vaasjes komen van Ikea.

La 1, 2 en 3

IMG 4434 800x795 - Mijn Beauty Stash

Zoals beloofd, de eerste la. Hier bewaar ik alle dingen die ik nog aan het testen ben, en die waarschijnlijk nog een review krijgen op de site. Hier ligt ook het boek van Felicia Day, waar ik ook een artikel over ga schrijven, zodra ik hem uit heb.

IMG 4457 800x892 - Mijn Beauty Stash
In de derde la van links bewaar ik mijn nagellakken en lipsticks/lipglosses/alles voor je lippen. De ruimte die over is aan de zijkant gebruik ik voor handcrèmes en andere beautydingetjes zonder vaste plek, zoals mijn nepnagels.
IMG 4456 800x917 - Mijn Beauty Stash
In de meest rechterla zit dit. Helemaal bovenin zie je al mijn palettes. Daaronder zie je mijn foundations en bb’s. Linksonder zijn de oogpotloden en eyeliners, in het midden de concealers en rechts wenkbrauwproducten en mijn sponsjes. In de open ruimte liggen primers.

De grote lades

IMG 4455 800x399 - Mijn Beauty Stash

In de grote la ligt best veel zooi, ik sleep je er eventjes doorheen. Linksboven zie je mijn mascara’s, daaronder mijn blushes en daaronder poeders. In het midden staat een grote bak met daarin een klein bakje met highlighters en een spiegel en mijn mapje met Real Techniques kwasten. In de rechterbak zitten al mijn maskers (ik weet het, het zijn er belachelijk veel, maar ik hou heel erg aanbiedingen in de gaten voor mijn vrijdagblogs).

Rechtsonderin staat een bakje met bronzer en in de open ruimte staan wattenstaafjes en settingsprays, removers, scrubs en een oogschaduwbasis.

IMG 4452 800x639 - Mijn Beauty Stash

In de onderste la staan alleen deze twee potjes (ook Ikea). In het roze potje staan mijn kwasten en pincetten. Ik had ze liever een la hoger gehad, maar daar kunnen ze helaas niet rechtop staan. Ik ben nog een beetje aan het zoeken naar de ideale indeling, maar voor nu is dit het.

Voor het indelen van de lades gebruik ik dozen van beautyboxen die ik ontvang, de witte plastic bakken zijn van Ikea en de kleine bakjes van doorzichtig plastic zijn van Action.

Ook een beautykast?

Wil je ook een Hemnes? Hij is nog steeds te koop bij Ikea en kost €229,-. Hij is er niet meer in dezelfde kleur (gelukkig maar, zou ik nu nooit meer kopen), maar hij is verkrijgbaar in vier andere uitvoeringen.

Ik ben blij dat ik voorlopig nog geen afscheid hoef te nemen van onze kast.

pinit fg en rect red 28 - Mijn Beauty Stash

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

16   5
0   14
0   30
2   25
Translate »
%d bloggers liken dit: