Mrs. Marvelous kijkt Netflix

julian o hayon 156143 - Mrs. Marvelous kijkt Netflix

Ik weet het, het is zomer, en de meesten van jullie zullen lekker buiten rondhangen. Maar voor de mensen die niet goed tegen de warmte kunnen en lekker binnen blijven en voor de mensen die met hun tablet buiten in de zon liggen, is hier mijn lijst van series die ik kijk op Netflix!

Deze lijst is qua volgorde compleet willekeurig, het geeft alleen weer wat ik de afgelopen weken heb gekeken.

Pretty Little Liars

Jaren geleden ben ik met goede moed aan deze serie begonnen, en in het begin vond ik hem best leuk, in ieder geval vermakelijk genoeg om te blijven plakken. Na een paar seizoenen en een aantal rare plottwists ben ik afgehaakt. Inmiddels heb ik gelezen dat PLL bezig is aan het laatste seizoen en er dus eindelijk duidelijk gaat worden hoe en wat. Ik heb dus besloten om de serie af te kijken. Ik zit inmiddels in seizoen 7 en ik begin het zowaar weer een beetje interessant te vinden. Door de sprong die ze in de tijd hebben gemaakt, is het weer wat leuker geworden. Ik ben benieuwd naar de ontknoping, die zou binnenkort online moeten komen!

Supergirl

Ik kwam er recent achter dat Netflix de eerste seizoenen van The Flash, Legends of Tomorrow en Supergirls heeft. We zijn begonnen met Supergirl. Wie houdt er niet van een vrouwelijke superheld? Supergirl draait om Kara Danvers aka Kara Zor-El aka Supergirl. Kara wordt als 13-jarige naar Aarde gestuurd om haar neefje Kal-El te beschermen, maar er gaat iets mis en ze komt pas 24 jaar later aan. Tegen die tijd is haar neef al lang en breed bekend als Superman. De serie begint als Kara eindelijk haar eigen superkrachten omarmt en besluit om Supergirl te worden. Net als haar neef moet ze haar werk en privéleven leren balanceren.

Party of Five

Ik weet het, dit is een oudje, maar ik was 9 toen deze serie ooit begon en ik was toen geïnteresseerd in hele andere dingen. Toen ik wat ouder was heb ik hier en daar een herhaling opgepikt, maar ik heb Party of Five nooit helemaal gezien. De serie draait om de vijf Salingers die na een auto-ongeluk hun ouders zijn verloren. Oudste broer Charlie is verantwoordelijk voor zijn vier broers en zussen en wij zien hoe hun leven verdergaat na dit drama. Ik ben bij seizoen 2, dus Jennifer Love Hewitt is er net bij gekomen. Zelfs na ruim 20 jaar (damn, ik ben oud) zijn veel onderwerpen nog actueel, en ik vind het heel leuk om naar te kijken. Neve Campbell voor Scream, Matthew Fox voor Lost en Lacey Chabert voor Mean Girls. Heerlijk nostalgisch.

Designated Survivor

Als we mazzel hebben dat de kinderen braaf gaan slapen, kijken we graag iets met meer substantie, iets waarbij we moeten opletten. Daarom kijken we Designated Survivor. Voor ik verderga moet ik even kwijt dat ik een hekel heb aan Kiefer Sutherland, zijn vader Donald kan ik prima hebben, geweldig acteur, maar Kiefer, blugh… Het was dan ook best een stap om deze serie aan te zetten, Kiefer speelt de hoofdrol, hoe goed kan een serie dan zijn? (Sorry 24-fans, die serie trok ik ook al niet, man was wel fan, als dat helpt)

Ik ben eigenlijk gaan kijken voor Italia Ricci, omdat ik haar geweldig vond in Chasing Life (veel tranen vergoten). Ik moet zeggen, de serie is spannend, interessant en ik wil verderkijken! De serie gaat over Tom Kirkman (Kiefer) die een redelijk onbelangrijke rol speelt in het kabinet. Hij wordt aangewezen als Designated Survivor, dat wil zeggen, als de hel losbreekt en alle belangrijke kopstukken in de regering gaan dood, is Kirkman de Sjaak en wordt president. Mag jij raden wat er in aflevering 1 gebeurt…

Van Helsing

Met deze serie zijn we vorige week begonnen en we hebben pas twee afleveringen gezien. Echt een duidelijke mening hebben we nog niet, behalve dat sommige dingen behoorlijk graphic in beeld worden gebracht. Vanessa Helsing is een afstammeling van Van Helsing, de vampierjager. (Weet je nog de prutfilm met Hugh Jackman en Kate Beckinsale?) Na een coma van drie jaar wordt ze wakker in een wereld die is overgenomen door vampiers. Zij kan de sleutel zijn tot de overwinning. Klinkt een beetje als een moderne Buffy, is heel anders, geen Joss Whedon-humor hier. Het kijkt tot nu toe wel lekker weg en we hebben al genoeg vragen dat we nog wel even verderkijken.

Orange is the New Black

Iedereen kijkt OITNB, ik weet het, maar ik loop achter, ik ben pas halverwege seizoen 4, en ik heb nog geen idee hoe het afloopt en wat er gebeurt in seizoen 5. Ik blijf het interessant vinden om naar te kijken, maar voor mij is dit geen bingeserie, af en toe een aflevering is prima. Ik doe er dus gemiddeld een jaar over om een seizoen uit te kijken. Voor iedereen die onder een steen heeft geleefd, OITNB gaat over een vrouw die de gevangenis in moet voor een misdaad die ze jaren geleden heeft gepleegd. Je ziet hoe ze omgaat met het gevangenisleven en door middel van flashbacks zie je hoe haar medegevangenen daar zijn beland.

Iron Fist

Na Jessica Jones had ik hoge verwachtingen voor Luke Cage en Iron Fist. Die eerste heb ik nog helemaal niet gezien en van Iron Fist heb ik nu drie afleveringen gezien. Het trekt op de één of andere manier niet zo. Het is geen slechte serie, maar we blijven nog niet echt plakken. Jessica Jones was briljant (jeeeejjj vrouwelijke superheld), maar Iron Fist pakt me nog niet echt. We hebben er ook last van bij Dare Devil, het lukt ook maar niet om die verder te kijken. Gaat nog wel gebeuren hoor, we moeten ook in een bepaalde stemming zijn, dan vliegen we er opeens doorheen.

Ik hoop dat je genoeg inspiratie hebt opgedaan en dat je mij kunt vertellen wat ik absoluut moet gaan zien op Netflix!

pinit fg en rect red 28 - Mrs. Marvelous kijkt Netflix

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

0   6
0   4
0   3
0   4

Translate:

%d bloggers liken dit: