Victoria’s Secret Coconut Passion Fragrance Mist

Het is zomer! En wat past er nu beter bij de zomer dan de geur van kokosnoot? Ik ben niet echt dol op de smaak van kokosnoot, ik laat de Bounty’s graag aan me voorbijgaan, maar die geur! Als ik kokos ruik, dan voelt het gelijk alsof ik vakantie heb en ik klaar sta om in het vliegtuig te stappen naar een tropisch eiland.

Victoria’s Secret

Toen ik de geuren van Victoria’s Secret zag staan, twijfelde ik dan ook geen moment en koos voor de kokosgeur. De Fragrance Mists zijn verkrijgbaar in meerdere verschillende geuren, zoals appel, kersenbloesem, perzik, fresia, vanille, mango, jasmijn en lelie. Er zit voor iedereen wel wat tussen.
IMG 3690 - Victoria's Secret Coconut Passion Fragrance Mist
De verpakking is van plastic en is heel clean en simpel. Er staat op wat er in zit, plus de naam van het merk. De mist zelf heeft een kleurtje dat je kan zien door de doorzichtige verpakking. Heel handig als je er meer dan één hebt. Door de plastic verpakking is het ook makkelijker om hem mee te nemen in je tas, omdat je minder kans hebt op breken en lekken. Ik vind de verpakking prima, hij heeft redelijk luxe uitstraling, helemaal voor een luchtje dat je kan kopen bij de drogist.

 

IMG 3691 - Victoria's Secret Coconut Passion Fragrance Mist

 

IMG 3692 - Victoria's Secret Coconut Passion Fragrance Mist

Oordeel

Ik heb dus gekozen voor de geur Coconut Passion. Dit is een heerlijk warme geur met kokos en vanille. Hij ruikt voor mij echt naar de zomer. Als je de geur opspuit, omring je jezelf met een fijne, subtiele geur, die een uur of vier blijft hangen. Dit lijkt niet lang, maar het gaat hier om een bodymist,  bedoeld om wel een lekkere geur te geven, maar niet om urenlang zwaar om je heen te hangen. Het is dan ook geen hele zware geur, maar wel lekker licht en warm.

Ik heb mijn Victoria’s Secret Coconut Passion meebesteld met mijn wekelijkse boodschappen bij Albert Heijn, hij is dus verkrijgbaar bij Etos, maar ook bij Kruidvat. De prijs varieert van €9,49 tot €11,99 voor een fles van 250 ml.

Ik ben nu al aan het bedenken welke geur ik hierna zou willen proberen, zal ik gaan voor Sheer Love, met de geur van wit katoen en roze lelie, of zal ik gaan voor Love Spell, die ruikt naar perzik, kersenbloesem en witte jasmijn?

Welke geur zou jij willen proberen?

pinit fg en rect red 28 - Victoria's Secret Coconut Passion Fragrance Mist

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: