Balea Limited Edition Bodylotion Magic Fairytale

Vandaag heb ik weer een echte budgettopper voor je. Je moet er wel voor naar Duitsland, maar ach, leuk tripje toch? Ik heb het er al eens eerder over gehad, maar als je eens in de buurt komt van een DM, loop dan zeker eens binnen. Je zal je verbazen over de prijzen. De meeste producten zijn veel goedkoper dan in Nederland. Ik koop er bijvoorbeeld altijd Batiste droogshampoo, die kost hier €5,49, bij DM betaal je €2,45! Ook deodorant, make-up en tandpasta is er vaak stukken goedkoper. En veel filialen hebben NYX make-up. Terug naar het onderwerp van vandaag, de Balea Magic Fairytale Bodylotion.

Balea Magic Fairytale Bodylotion

IMG 4845 1440x2066 - Balea Limited Edition Bodylotion Magic Fairytale

Dit is hem, de Magic Fairytale Bodylotion, hij ruikt naar framboos en magnolia. Het is een hele praktische tube, met een inhoud van 200 ml. Hij is roze/paars van kleur en misstaat niet in je badkamer. Op de voorkant staat duidelijk vermeld hoe het product heet en wat er in zit, op de achterkant vind je meer informatie over het gebruik en de ingrediënten.

IMG 4850 1440x1285 - Balea Limited Edition Bodylotion Magic Fairytale

Kort gezegd staat er dat deze bodylotion de huid verzorgt en hydrateert. Je kan hem dagelijks gebruiken en hem met een draaiende beweging inmasseren. Omdat de ingrediënten niet helemaal duidelijk leesbaar zijn, zal ik ze hieronder nog even vermelden, gekopieerd van de website.

Aqua | Glycerin | Ethylhexyl Stearate | Helianthus Annuus Hybrid Oil | Cetearyl Alcohol | Pentaerythrityl Distearate | Butyrospermum Parkii Butter | Parfum | Glyceryl Stearate | Sodium Stearoyl Glutamate | Carbomer | Phenoxyethanol | Benzyl Alcohol | Linalool | Limonene | Citronellol | Anise Alcohol | Geraniol | Sodium Hydroxide

IMG 4857 1440x1218 - Balea Limited Edition Bodylotion Magic Fairytale

Dan het product zelf. Ik moet zeggen, de geur valt me tegen, ik vind het veel te sterk. Hij ruikt heel sterk naar framboos, de magnolia ruik ik niet zo. Het is gewoon niet helemaal mijn ding. De lotion is wit van kleur en lijkt al snel een beetje waterig te worden. Daardoor smeert hij heel snel en makkelijk uit. Hij trekt snel in en laat geen vettig laagje achter. De geur blijft helaas nog wel een poosje hangen.

Conclusie

Mijn huid wordt er wel lekker zacht van. Deze bodylotion heeft zeker pluspunten, waaronder het snelle intrekken, waardoor je je ook snel weer kunt aankleden. Deze lotion voelt heel fijn en verzorgend. Een groot minpunt is de geur. Ik vind deze niet lekker ruiken, ik heb andere lotions gehad van Balea die een fijnere geur hadden. Het beste punt van de Magic Fairytale Bodylotion is misschien nog wel de prijs. Hij kost namelijk €1,25 voor 200 ml. Dit is een Limited Edition en hij is volgens mij niet meer verkrijgbaar, maar ik wilde hem toch graag laten zien, omdat de producten van Balea over het algemeen zo fijn zijn en ook zo betaalbaar. Ik heb al zoveel plezier gehad van hun producten dat ik ze best af en toe een beetje gratis reclame wil geven.

pinit fg en rect red 28 - Balea Limited Edition Bodylotion Magic Fairytale

Share:

2 Reacties

 1. 23 juli 2017 / 15:04

  Klinkt goed, alleen jammer dat je niet zo’n fan bent van de geur. Ik gebruik graag deodorants van dit merk.

  • Annika
   Auteur
   24 juli 2017 / 09:36

   Ja, alles was fijn en prima, behalve de geur. Maar ik heb er nog minstens drie van Balea die ik wel lekker vind. Dit was een sporadische misser. De deo heb ik nog niet geprobeerd, ga ik eens doen!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: