ColourPop Super Shock Shadow Collection Phase Me Out

Het is weer tijd voor een ColourPop review. Deze keer laat ik je Phase Me Out zien, dit is een collectie van vier Super Shock Shadows. Je hebt dit doosje al eerder kunnen zien in mijn ColourPop shoplog.

IMG 4678 1440x1091 - ColourPop Super Shock Shadow Collection Phase Me OutIMG 4682 1440x1219 - ColourPop Super Shock Shadow Collection Phase Me Out

Super Shock Shadows

Om te beginnen wil ik je iets meer vertellen over de Super Shock Shadows. Deze oogschaduwpotjes zijn zeer gepigmenteerd, maar het zijn niet echt poeders. Ze voelen als een soort ouderwetse putty. Daar ruiken ze overigens niet naar, ze ruiken eerder neutraal. Het product is makkelijk op te bouwen en best redelijk te blenden.

IMG 4684 1440x852 - ColourPop Super Shock Shadow Collection Phase Me Out

Verpakking

De verpakking is lekker vrolijk bedrukt. Op de achterkant staan de kleuren vermeld, en als je de sleeve verwijdert, dan zie je de vier kleuren zitten. Dit is geen palette, maar gewoon vier losse potjes, die je daardoor makkelijk los van elkaar kunt gebruiken en meenemen. Heel handig. Ik bewaar ze voorlopig bij elkaar in het kartonnen doosje, omdat het er gewoon heel gezellig uitziet.

IMG 4688 1440x1145 - ColourPop Super Shock Shadow Collection Phase Me Out

Ingrediënten

Ik heb de ingrediëntenlijst van de ColourPop website gekopieerd. Hieronder staat per kleur wat er in zit.

GOING ROGUE: CYCLOPENTASILOXANE, DIMETHICONE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, ISODODECANE, BORON NITRIDE, C30-45 ALKYL CETEARYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, CYCLOHEXASILOXANE, DIMETHICONE/VINYLTRIMETHYLSILOXYSILICATE CROSSPOLYMER, PHENOXYETHANOL, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, MANGIFERA INDICA (MANGO) SEED BUTTER, PROPYLENE CARBONATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CUCUMIS SATIVUS (CUCUMBER) FRUIT EXTRACT, IRON OXIDES (CI 77491), MICA (CI 77019), RED 40 LAKE (CI 16035), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), YELLOW 5 LAKE (CI 19140).

ITTY BITTY: CYCLOPENTASILOXANE, DIMETHICONE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, ISODODECANE, BORON NITRIDE, C30-45 ALKYL CETEARYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, CYCLOHEXASILOXANE, DIMETHICONE/VINYLTRIMETHYLSILOXYSILICATE CROSSPOLYMER, PHENOXYETHANOL, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, MANGIFERA INDICA (MANGO) SEED BUTTER, PROPYLENE CARBONATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CUCUMIS SATIVUS (CUCUMBER) FRUIT EXTRACT, CARMINE (CI 75470), IRON OXIDES (CI 77491), MICA (CI 77019), RED 40 LAKE (CI 16035), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), YELLOW 5 LAKE (CI 19140).

FLIPPER: CYCLOPENTASILOXANE, CALCIUM ALUMINUM BOROSILICATE, DIMETHICONE, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, ISODODECANE, BORON NITRIDE, C30-45 ALKYL CETEARYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, SILICA, CYCLOHEXASILOXANE, DIMETHICONE/VINYLTRIMETHYLSILOXYSILICATE CROSSPOLYMER, PHENOXYETHANOL, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, MANGIFERA INDICA (MANGO) SEED BUTTER, TIN OXIDE, PROPYLENE CARBONATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PALMITIC ACID, CUCUMIS SATIVUS (CUCUMBER) FRUIT EXTRACT, IRON OXIDES (CI 77492), MICA (CI 77019), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), YELLOW 5 LAKE (CI 19140), YELLOW 6 LAKE (CI 15985).

ONE BY ONE: CYCLOPENTASILOXANE, DIMETHICONE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, ISODODECANE, C30-45 ALKYL CETEARYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, CYCLOHEXASILOXANE, BORON NITRIDE, DIMETHICONE/VINYLTRIMETHYLSILOXYSILICATE CROSSPOLYMER, PHENOXYETHANOL, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, MANGIFERA INDICA (MANGO) SEED BUTTER, PROPYLENE CARBONATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CUCUMIS SATIVUS (CUCUMBER) FRUIT EXTRACT, IRON OXIDES (CI 77491), RED 40 LAKE (CI 16035), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), YELLOW 5 LAKE (CI 19140), MICA (CI 77019).

Op deze manier kun je makkelijk terugvinden of er iets in zit waar je niet tegen kan, of iets dat je liever niet gebruikt. ColourPop heeft op iedere productpagina netjes vermeld wat de ingrediënten zijn.

Phase Me Out

IMG 4692 1440x520 - ColourPop Super Shock Shadow Collection Phase Me OutIMG 4702 1440x426 - ColourPop Super Shock Shadow Collection Phase Me Out

Van links naar rechts zie je: Itty Bitty, Going Rogue, Flipper en One By One

Zoals je kunt zien bevatten de rechter drie behoorlijk wat schittering, Itty Bitty heeft een satin-finish. Goin Rogue en One By One hebben een parelachtige afwerking en Flipper is metallic. De vier kleuren samen lenen zich prima voor een zomerse look. De potjes bevatten ieder 2,1 gram product. Niet superveel, maar de pigmentatie maakt veel goed.

Mijn ervaring

Ik moet eerlijk zeggen dat ik nog een beetje aan het uitvinden ben hoe ik de Super Shock het beste kan aanbrengen voor het mooiste resultaat. Het werkt niet zo gemakkelijk als ik had gehoopt, maar ik vind de kleuren wel heel erg mooi. Daar waar de ColourPop lipproducten zo fijn en makkelijk aan te brengen zijn, zijn de oogschaduwpotjes een kleine uitdaging. Op de een of andere manier krijg ik ze niet lekker uitgeblend met mijn kwasten. Uiteindelijk lukt het wel, maar makkelijk is anders.

Conclusie

Het aanbrengen is wat lastiger, maar de kleuren zijn prachtig en goed gepigmenteerd. Dit is toch wel een blijvertje voor mij. Je kunt ColourPop alleen aanschaffen via hun website, let hierbij op eventuele BTW en verzendkosten. De Super Shock Shadows kosten $5,- per stuk, de Phase Me Out set van vier kost $18,-.

pinit fg en rect red 28 - ColourPop Super Shock Shadow Collection Phase Me Out

Share:

4 Reacties

 1. Daniëlle
  19 juli 2017 / 20:09

  Ik had iets meer verwacht van de pigmentatie, wel prachtige kleuren!

 2. 20 juli 2017 / 00:21

  Mooie kleuren maar inderdaad, de pigmentatie lijkt tegen te vallen he? Soms kan dat bij zulke kleuren ook heel mooi uitpakken in je make up look, liefs Josine

 3. Annika
  Auteur
  20 juli 2017 / 11:18

  Heeft misschien ook te maken met mijn huidskleur, ik denk dat de kleuren mooier uitvallen op een getinte, donkerdere huid. De kleuren lijken bij mij weg te vallen, terwijl ze in het echt wél mooi zijn. En ik kreeg de belichting helaas ook niet helemaal optimaal.

 4. Nicole
  5 augustus 2017 / 22:16

  Jammer dat ze niet super makkelijk zijn om mee te werken, maar ik vind ze wel erg mooi! Het doosje waar ze in komen vind ik ook echt super schattig.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: