ColourPop Ultra Satin Lip

Ik kijk graag naar beautyvideo’s op YouTube, en één van mijn favoriete kanalen is dat van KathleenLights. Toen ik mijn bestelling plaatste bij ColourPop, moest ik dan ook een product in mijn mandje stoppen uit de samenwerking met Kathleen. Ik heb gekozen voor de ColourPop Ultra Satin Lip in de kleur Alyssa.

IMG 5327 1440x1080 - ColourPop Ultra Satin Lip

Alle ColourPop lipproducten komen in een kartonnen doosje, de Ultra Satin Lip is een doorzichtige huls met zilverkleurige dop. Je kan goed zien welke kleur je krijgt, de applicator is een typische “doe-foot”, zoals je zou verwachten bij een liquidatie lip. Je krijgt 3,2 gram product. De kleur Alyssa is een beetje oudroze met een bruine ondertoon, de Ultra Satin Lip belooft een satijn-matte finish die lang blijft zitten en comfortabel aanvoelt.

IMG 5328 1440x969 - ColourPop Ultra Satin Lip

Ingrediënten

DIMETHICONE CROSSPOLYMER, DIISOSTEARYL MALATE, ISODODECANE, C10-18 TRIGLYCERIDES, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, ORYZA SATIVA (RICE) BRAN WAX, OCTOCRYLENE, SILICA SILYLATE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, POLYETHYLENE, PROPYLENE CARBONATE, IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499), RED 7 LAKE (CI 15850), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), YELLOW 6 LAKE (CI 15985).

IMG 5335 1440x917 - ColourPop Ultra Satin Lip

Zoals je hierboven op de swatch kunt zien, is de kleur heel erg gepigmenteerd. Hij brengt in één keer een mooie dekkende laag aan op je lippen. Door de applicator kun je ook nauwkeurig werken. Het product droogt snel en is semi-mat, zoals beloofd.

IMG 5339 1440x665 - ColourPop Ultra Satin Lip

Hierboven zie je de Ultra Satin Lip op mijn lippen. Ik heb de foto gemaakt na een paar uur dragen. Hij zit nog prima, ook na een lichte maaltijd en veel drinken, want warm! Hij geeft wel een beetje af, mijn waterfles had een mooie roze opdruk.

Ik kan maar moeilijk wennen aan matte en semi-matte lipsticks. Op de één of andere manier lijken mijn lippen er kurkdroog door, ook al voelen ze niet zo. Ben er nog niet uit of ik dat wel zo mooi vindt. Dit product zorgt er voor dat je lippen helemaal niet droog voelen, ze voelen juist best verzorgd. Hij blijft heel lang mooi zitten, zeker als je geen vette producten eet, en als hij begint te slijten, doet hij dat mooi egaal, zodat je nog heel lang een kleurtje op je lippen hebt. De kleur zelf viel mij een beetje tegen, omdat hij op de site rozer leek, in werkelijkheid is hij bruiner en daar hou ik persoonlijk niet zo van. Het is gewoon niet helemaal mijn kleur.

Ik vind de Ultra Satin Lip een meer dan prima lipstick, met een lange houdbaarheid, en in een andere kleur zou ik hem zo weer kopen. Voor de prijs hoef je het niet te laten. Deze ColourPop Ultra Satin Lip in de kleur Alyssa kost $6,-. Hij is te bestellen op de website van ColourPop. Houd rekening met verzendkosten in BTW als je een bestelling plaatst boven €22,-.

pinit fg en rect red 28 - ColourPop Ultra Satin Lip

Share:

2 Reacties

 1. Nicole
  5 augustus 2017 / 22:10

  Oeh dit is zo een mooie kleur, echt de perfecte nude tint! Ik ben zo mega benieuwd naar de Colourpop producten.

  • Annika
   Auteur
   6 augustus 2017 / 13:37

   Voor mij is hij iets te bruin, ik had hem liever iets rozer gehad. Ik ben fan van ColourPop, vooral door de goede prijzen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: