EOS Lip Balm Strawberry Sorbet

Het merk EOS ken je waarschijnlijk van de lieve kleine lipbalsem-bolletjes. Niet iedereen vindt die bolletjes even fijn in gebruik, en voor die mensen is er de stickvorm. In principe krijg je hetzelfde product, maar dan in een stick. Ik heb er natuurlijk eentje geprobeerd, de EOS Lip Balm Strawberry Sorbet.

IMG 4872 1440x1305 - EOS Lip Balm Strawberry Sorbet

EOS staat voor Evolution Of Smooth, dat slaat op het product en de werking, maar wat mij betreft ook voor de verpakkingen. De huls is in principe heel normaal, deze is roze. De dop heeft echter een deuk bovenin, die de verpakkingen net iets specialer maakt. Het voegt misschien niet iets toe, maar het geeft wel een iets luxer gevoel.

IMG 4877 1440x1976 - EOS Lip Balm Strawberry Sorbet

Hierboven zie je de lijst met ingrediënten. Daarnaast staat dat het product 100% natuurlijk is en 95% biologisch. Niet verkeerd, lijkt me. Op de lijst staan onder andere kokosnootolie, olijfolie, jojobaolie en bijenwas. Allemaal hele verzorgende producten. Door de toevoeging van bijenwas is deze EOS Lip Balm niet geschikt voor veganisten.

IMG 4880 1440x889 - EOS Lip Balm Strawberry SorbetIMG 4881 1440x1509 - EOS Lip Balm Strawberry Sorbet

Conclusie

Deze EOS Strawberry Sorbet Lip Balm is naast zijn vorm exact hetzelfde als het bolletje. Deze smaakt en ruikt naar aardbei en is dus zoetig. Ik vind hem in gebruik net zo prettig als het bolletje, maar hij past beter in mijn tas. Als ik het bolletje in een voorvakje doe, dan zie je altijd een bobbel in de tas. Met deze stick heb je dat natuurlijk niet. Het product is heel zacht voor je lippen en het voelt heel verzorgend. Ik vind deze stick heel fijn om mee te nemen, terwijl ik de bolletjes verspreid door het huis heb liggen. Laat ik het zo zeggen, als je al fan was van EOS, dan vind je deze stick zeker ook fijn.

De stick bevat 4 gram product, dat is 3 gram minder dan in de originele bolletjes. Dat zie je ook terug in de prijs. Helaas is deze stick niet verkrijgbaar in Nederland. Ik heb hem bij DM in Duitsland gekocht. De stick kost €2,95 en is verkrijgbaar in drie varianten, Strawberry Sorbet (deze roze), Pomegranate Raspberry (rood) en Sweet Mint (lichtblauw). De producten die EOS wel in Nederland heeft uitgebracht zijn verkrijgbaar bij Douglas.

pinit fg en rect red 28 - EOS Lip Balm Strawberry Sorbet

Share:

2 Reacties

 1. 27 juli 2017 / 21:53

  Ik heb helemaal geen EOS producten, die bolletjes lijken me ook onhandig. Daarnaast leek het me zo’n hype. Ik vind de stick er wel heel leuk uit zien! Mocht ik nog eens bij een DM komen, dan onthoud ik deze!

  • Annika
   Auteur
   28 juli 2017 / 12:30

   Die hype heb ik een beetje overgeslagen. Het zijn fijne lipbalsems, geen wonderproducten. Je doet wel lang met zo’n bolletje, maar ik vind sticks altijd wel makkelijk voor in de tas en qua prijs kun je het ook geen miskoop noemen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: