Etos Fixing Spray Coconut Fragrance Limited Edition

Ik heb over deze Fixing Spray gelezen bij andere beautybloggers en ik moest hem hebben. Waarom? Ik heb de originele versie en ik ben daar goed over te spreken, het is niet de beste spray op de markt, maar zeker ook niet de slechtste. En deze Limited Edition ruikt naar kokosnoot! Alleen daardoor al stijgt mijn waardering.
IMG 4623 - Etos Fixing Spray Coconut Fragrance Limited Edition

Dit is hem dan. Ik krijg een beetje een retro gevoel door de verpakking, de naam is omringd door gouden en groene palmbladeren. Ziet er prima uit, ik krijg al een zomers gevoel. De flacon bevat 75 ml.

IMG 4624 - Etos Fixing Spray Coconut Fragrance Limited Edition

De ingrediëntenlijst zit verstopt onder de sticker op de dop. Dit zijn de ingrediënten:

AQUA, ALCOHOL DENAT., ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, PEG-40, HYDROGENATED CASTOR OIL, PHENOXYETHANOL, PVP, ISOPROPYL ALCOHOL, PARFUM, BENZYL ALCOHOL, ETHYLHEXYL GLYCERIN, COUMARIN, SODIUM HYDROXIDE, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE.

IMG 4629 - Etos Fixing Spray Coconut Fragrance Limited Edition

Ik vind deze fixing spray altijd zo fijn vanwege de fijne spray die uit de flacon komt. Je kan hem mooi aanbrengen zonder dat er druppeltjes ontstaan. Daardoor blijft je make-up mooi. Deze flacon heeft dat ook, dus de mist die eruit komt is alvast goedgekeurd.

IMG 4633 - Etos Fixing Spray Coconut Fragrance Limited Edition

De bewering longlasting, tja, daar ben ik het niet helemaal mee eens. Als ik een vol gezicht aan make-up draag, dan ga ik ondanks deze spray best snel weer glimmen. Voor een zomerse make-up, zoals in dit artikel, werkt de spray prima. Ook als verfrisser vind ik hem erg fijn. Als je veel buiten bent met mooi, warm weer, dan voelt deze spray heel fijn als je je even wilt opfrissen. Ik vind de kokosgeur echt heerlijk.

Kortom, je moet er dus niet te veel van verwachten, maar als je een lichte make-up draagt werkt hij prima, en ook als verfrissende spray is hij heel fijn. Kom maar op met de warme dagen!

Je kunt de Etos Limited Edition Fixing Spray Coconut Fragrance kopen bij Etos, op=op, want beperkte oplage! Hij kost net als de reguliere versie €4,99.

pinit fg en rect red 28 - Etos Fixing Spray Coconut Fragrance Limited Edition

Share:

4 Reacties

 1. 14 juli 2017 / 22:37

  Jammer dat hij niet echt geweldig is qua blijven zitten! Die kokosgeur klinkt me wel als muziek in de oren. En ook het verfrissende effect klinkt heel fijn!

 2. 14 juli 2017 / 22:39

  Jaa deze werkt denk ik hetzelfde als het origineel, vind het met of zonder niet zoveel uitmaken ook. Ik heb misschien zelfs sneller een glimkop met het gebruik van Etos fixing spray. De geur lijkt me wel heerlijk!

 3. lisette
  14 juli 2017 / 22:40

  Dit lijkt me een fijn product. Toevallig ga ik morgen de stad in dus ik ga hem onthouden om mee te nemen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge