Etos Shower Cream Oil

Ik heb de Etos Shower Cream Oil gekocht vanwege de schattige lila verpakking, de prijs was ook heel fijn. Lees verder om erachter te komen wat mijn oordeel is over deze douchegel.

Shower Cream Oil

IMG 4465 800x767 - Etos Shower Cream Oil

Zoals ik al zei, ik ben weg van de verpakking. Hij is simpel, maar stijlvol, ik vind de kleur erg mooi en er staat duidelijk vermeld wat er in de fles zit. De fles heeft een standaard klikdop, ik heb er niet zoveel op aan te merken.

IMG 4468 800x969 - Etos Shower Cream Oil

 

“Deze romige douchecrème met natuurlijke oliën van amandel en soja voedt en verzacht je huid. De formule is verrijkt met vochtinbrengende bestanddelen. Etos Shower cream Oil is dermatologisch getest.”

Ingrediënten

AQUA, SODIUM TRIDECETH SULFATE, GLYCINE SOJA OIL, GLYCERIN, SODIUM LAUROAMPHOACETATE, SODIUM CHLORIDE, COCAMIDE MEA, PHENOXYETHANOL, CITRIC ACID, HYDROXYPROPYL GUAR, PARFUM, COCAMIDE MIPA, LAURETH-4, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, LECITHIN, PRUNUS AMYDALUS DULCIS OIL, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, DECYLENE GLYCOL, CAPRYLYL GLYCOL, COUMARIN, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, LINALOOL, ASCORBYL PALMITATE, TOCOPHEROL, CI 14700.

Oordeel

Zoals jullie misschien weten, heb ik een belachelijke verzameling van douchegels, zodat ik kan pakken waar ik op dat moment zin in heb. Ik heb deze van Etos nu een maandje, en hij is al bijna op. Dat betekent dat ik bijna alleen de Shower cream Oil heb gebruikt, zo fijn vind ik hem.
Ik vind hem lekker ruiken, al weet ik niet precies naar wat, ik krijg er in ieder geval een warm gevoel van. Het product is romig en het schuimt geweldig. Mijn huid voelt zacht en verzorgd aan, en er blijft een hele subtiele geur hangen. Ik heb het idee, dat door de toevoeging van verschillende oliën, mijn huid niet droog aanvoelt na het douchen.
Ik ga hem zeker opnieuw aanschaffen. De Shower cream Oil past heel erg goed bij mijn collectie doucheproducten.
De Shower cream Oil is natuurlijk alleen verkrijgbaar bij Etos en kost €1,79 voor 250 ml.

 

pinit fg en rect red 28 - Etos Shower Cream Oil

Share:

3 Reacties

  1. 2 juli 2017 / 13:18

    Klinkt echt als een fijn product en voor die prijs hoef je niet te twijfelen!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: