Kruidvat Super Lash Serum

Ik heb het er weleens over gehad dat ik niet heel erg blij ben met mijn wimpers, of eigenlijk, het gebrek aan. Een maand of vier geleden zag ik bij Vera Camilla een artikel voorbijkomen over het Kruidvat Super Lash Serum. Door haar prachtige wimpers heb ik ook een verpakking gekocht. Vandaag lees je hoe ik het heb ervaren en zie je het verschil tussen mijn wimpers vier maanden geleden en nu.

Super Lash

IMG 4642 800x847 - Kruidvat Super Lash Serum
IMG 4648 - Kruidvat Super Lash Serum

Het Kruidvat Super Lash Serum belooft de wimpers te verlengen, verdikken en verstevigen. Het stofje dat de wimpers laat groeien is bimatoprost, ook is het serum verrijkt met hyaluronzuur dat de wimpers hydrateert en ze gladder maakt. De toevoeging van vitamine B5 zorgt voor sterkere, elastischere en glanzendere wimpers.

Ingrediënten

AQUA, PENTYLENE GLYCOL, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, BIMATOPROST, HYDROLYZED SODIUM HYALURONATE, PANTHENOL, ALLANTOIN, ACRYLATES/C10-C30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, DISODIUM PHOSPHATE, TRIETHANOLAMINE, METHYLPARABEN, ALCOHOL.

Opvallende stofjes; triethanolamine en methylparaben. De eerste is mogelijk kankerverwekkend en een product mag maximaal voor 2,5% uit dit stofje bestaan uit veiligheidsoverwegingen. De tweede is een parabeen. Ze staan echter heel erg laag op de lijst van ingrediënten en in huls zit maar 3 ml, waar je zes maanden mee doet. Je krijgt waarschijnlijk via andere bronnen meer binnen. Maar ik kan me voorstellen dat dit voor sommige mensen een no go is.

Het is een kwestie van geduld

IMG 4654 800x870 - Kruidvat Super Lash Serum
IMG 4660 800x641 - Kruidvat Super Lash Serum

Hierboven zie je het kwastje. Aanbrengen is een kwestie van een lijntje zetten bij de aanzet van je wimpers. Dit doe je iedere avond voor het slapen gaan. Het duurt even voor je resultaat gaat zien, dit product is echt doorzetten en niet bang zijn dat je het voor niks doet.

Op de foto hieronder zie je mijn wimpers zoals ze er vier maanden geleden uitzagen.

IMG 2202 800x494 - Kruidvat Super Lash Serum

In principe is er niets mis mee, maar ik had ze graag wat voller gezien.

Het resultaat

Hieronder zie je drie foto’s uit verschillende hoeken met het resultaat.

IMG 4649 800x513 - Kruidvat Super Lash Serum
IMG 4650 800x321 - Kruidvat Super Lash Serum
IMG 4652 800x473 - Kruidvat Super Lash Serum

Vooral op de middelste foto kun je goed zien dat ik veel meer wimpers heb gekregen. De uiteindes van de wimpers zijn heel licht, waardoor je niet goed kunt zien dat ze ook langer zijn geworden, dat effect is het duidelijkst met mascara.

Ik ben enthousiast. Het serum heeft precies gedaan wat het beloofde en ik ben heel tevreden over het resultaat. Ik heb alvast een nieuw flesje gekocht om mijn wimpers te blijven verzorgen.

Prijs en verkrijgbaarheid

Na een kuur van 16 weken kun je je nieuwe wimpers behouden door het Kruidvat Super Lash Serum 3 à 4 keer per week te blijven gebruiken. Een flesje van 3 ml kost €9,99 en is uitsluitend verkrijgbaar bij Kruidvat.

pinit fg en rect red 28 - Kruidvat Super Lash Serum

Share:

6 Reacties

 1. 16 juli 2017 / 14:55

  Wat fijn dat je hem gereviewd hebt. Ik ga deze ook kopen.

  • Annika
   Auteur
   17 juli 2017 / 14:59

   Leuk! Ik ben benieuwd naar jouw resultaten.

 2. 16 juli 2017 / 21:48

  Wat fijn dat dit product zo goed werkte! Ik heb er vaak een hard hoofd in bij dit soort dingen, maar je ziet inderdaad echt resultaat!

  • Annika
   Auteur
   17 juli 2017 / 15:00

   Ik geloofde er ook nooit zo in, maar bij dit product zag ik de foto’s bij anderen en qua prijs durfde ik ook wel. Blij dat ik het heb gedaan.

 3. 18 juli 2017 / 23:32

  Oohh, wat een fijne review! Ik wist niet eens dat dit product bestond. Klinkt goed. Thanks for sharing! ♥

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: