Mijn Zomerroutine

We hebben dit jaar al behoorlijk wat mazzel gehad met het weer, er zijn zelfs al tropische dagen voorbij gekomen. Zodra het weer boven de 23 graden komt, draag ik niet zo veel make-up meer. Mijn zomerroutine is heel simpel en bestaat uit 5 stappen.
IMG 4597 800x588 - Mijn Zomerroutine

Wat je hierboven ziet, is alles wat ik momenteel gebruik, met als enige uitzondering dat ik soms een BB of CC toevoeg als mijn huid heel dramatisch doet. Voor het aanbrengen van mijn make-up smeer ik me altijd goed in met minimaal SPF 30.

Stap 1

IMG 4604 800x644 - Mijn Zomerroutine

Ik begin met mijn wenkbrauwen, ik pluk soms eerst wat haartjes weg met een pincet en daarna vul ik ze in met de Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade in de kleur Blonde (€30,55 bij Douglas). Daarvoor gebruik ik een wenkbrauwpenseel van Anastasia. Daarna breng ik ze in model met een spooly.

Stap 2IMG 4602 800x600 - Mijn Zomerroutine

De tweede stap is het wegwerken van de donkere kringen onder mijn ogen. Deze perzikkleurige concealer van Wet ‘n Wild is daar perfect voor, ze verminderen de kringen met 90%. Ik zie er altijd meteen een stuk frisser uit. Tropisch weer betekent ook zwoele nachten en dan slapen kinderen nooit zo goed, hun ouders dus ook niet. Voor een wakkere blik gebruik ik dus het Mega Cushion van Wet ‘n Wild (€5,99 bij Boozyshop). Ik breng de concealer aan met een vochtige beautyblender.

Stap 3IMG 4599 800x626 - Mijn Zomerroutine

De concealer poeder ik af met de Essence Stay All Day Translucent Fixing Poeder (ooit gekocht bij Kruidvat, ik kan hem nu nergens meer vinden, maar hij is fijn en was niet duur). Ik gebruik hiervoor een kleine fluffy kwast waarmee ik nauwkeurig onder mijn ogen kan poederen.

Stap 4IMG 4601 800x533 - Mijn Zomerroutine

Stap 4 is het aanbrengen van mascara, ik pak waar ik op dat moment zin in heb, maar op het moment gebruik ik de Glam & Doll Curl & Volume van Catrice vaak (€3,99 bij Kruidvat). Meestal gebruik ik 2 laagjes.

Stap 5IMG 4600 800x461 - Mijn Zomerroutine

De laatste stap is het aanbrengen van een lipkleur, meestal een nude kleur, zoals deze ColourPop Lippie Stix in de kleur Thistle, die ik gratis bij mijn bestelling kreeg, soms een wat fellere kleur.

Om de houdbaarheid van mijn make-up te verlengen, gebruik ik altijd nog een fixing spray. Dat was mijn zomerroutine alweer, eitje hè?

Wat gebruik jij met zomers weer?

pinit fg en rect red 28 - Mijn Zomerroutine

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

16   5
0   14
0   30
2   25
Translate »
%d bloggers liken dit: