Snack Time! Milka & Oreo

Fan van Milka? Fan van Oreo? Lees dan snel verder. Milka heeft een snackreep bedacht met een vulling van Oreo. Dat kan bijna niet misgaan. Ik heb hem geprobeerd.

Milka & Oreo

IMG 4472 800x567 - Snack Time! Milka & Oreo

Als Oreo-fan trok deze verpakking natuurlijk gelijk mijn oog. Zie je die vulling? De verpakking is een mix van het vertrouwde Milka-lila met Oreo-blauw, heel herkenbaar. In de plastic verpakking zitten vijf snackrepen, ook weer verpakt in plastic, daar mogen ze van mij ook wel een keer iets milieuvriendelijkers voor verzinnen. Doordat de repen individueel verpakt zijn, zijn ze wel makkelijk mee te nemen voor onderweg.

Ingrediënten en voedingswaarde

IMG 4473 800x280 - Snack Time! Milka & Oreo

Suiker, plantaardige vetten (palm, palmpit), TARWEMEEL, cacaoboter, magere MELKPOEDER, weipoeder (van MELK), cacaomassa, MELKVET, magere cacaopoeder (1%), TARWEZETMEEL, emulgatoren (SOJALECITHINE, zonnebloemlecithine),rijsmiddelen (kaliumwaterstofcarbonaat, ammoniumwaterstofcarbonaat, natriumwaterstofcarbonaat), zout, aroma’s, HAZELNOOTPASTA, bevat glucosestroop en/of glucose-fructosestroop. 7% magere melkpoeder in de melkcrèmevulling.

De dikgedrukte ingrediënten zijn de allergenen. Oreo op zich is veganistisch, maar in combinatie met Milka geldt dat natuurlijk niet meer.

IMG 4477 800x622 - Snack Time! Milka & Oreo

Hierboven de ingrediënten en de voedingswaarde. Zoals gebruikelijk met melkchocola, de helft bestaat uit suiker. In één reep zitten 203 kcal. Behoorlijk wat, maar je moet dan ook niet het hele pak in één keer opeten, hè.

Is het wat?

IMG 4482 800x526 - Snack Time! Milka & Oreo

Dit is de reep, en ik kan je vertellen, hij is lekker! Vind ik dan. Je proeft eerst de Milkachocolade, en daarna voel je stukjes Oreo, die verdrinken in de bekende Oreocrème. Ik heb, geloof ik, al eens genoemd dat ze de Kinder Bueno vulling in een pot mogen stoppen en los mogen verkopen. Dat geldt ook voor de Oreovulling. In deze reep proef je de fantastische combinatie van Milka en Oreo, op de hoeveelheid calorieën na, kan ik geen minpunten bedenken voor deze combinatie. Wat mij betreft a match made in heaven. En we leefden nog lang en gelukkig, met een paar kilo te veel…

Prijs en verkrijgbaarheid

Milka & Oreo is verkrijgbaar bij de supermarkt en je betaalt voor vijf repen €1,99.

pinit fg en rect red 28 - Snack Time! Milka & Oreo

Share:

3 Reacties

 1. 2 augustus 2017 / 10:33

  NEED IT! Ik haal altijd die kleine bakjes met van die mini oreo’s erin. Want anders gaat zon hele reep met koekjes gelijk op. En naja toch een beetje op de calorieën letten! Whahaha

  Lekkkkkkerrrrrr!

  • Annika
   Auteur
   2 augustus 2017 / 14:58

   Ik heb hem sinds dit artikel ook niet meer gehaald, veel te lekker voor mij!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: