Treaclemoon Haar Parfum

Misschien ben je al bekend met het merk Treaclemoon, als je een vaste lezer van mijn blog bent, heb je de naam vast eerder gehoord. Treaclemoon is een merk met een ietwat luxere uitstraling dat fijne ingrediënten gebruikt voor hun producten. Helaas is het assortiment in Nederland beperkt. Toen ik bij de DM was, vond ik dit haarparfum, en ik laat jullie mijn eerste indruk zien.

Treaclemoon Haar Parfum

IMG 4913 1440x1084 - Treaclemoon Haar Parfum

Ik zag twee verschillende versies en die heb ik natuurlijk allebei meegenomen. De mintgroene variant is mintgeur en de roze ruikt naar rozen, heel logisch. De flesjes zijn niet te groot, 100 ml, en dus makkelijk mee te nemen in je tas. Volgens de verpakking is dit haarparfum perfect voor na het sporten, tijdens het uitgaan en voor reislustigen. Met andere woorden, als je haar niet meer fris ruikt en je geen beschikking hebt over een douche om je haar te wassen is dit hét product voor jou. Dit product is helemaal in de stijl van Treaclemoon en ik vind de verpakking heel vrolijk en aantrekkelijk. De dop is een verstuiver, om het parfum makkelijk aan te brengen.

IMG 4918 1440x1087 - Treaclemoon Haar Parfum

Ingrediënten

Lovely Mint Story: Aqua (Water), Alcohol Denat., Parfum (Fragrance), Glycerin, Panthenol, Hydrolyzed Wheat Protein/PVP Crosspolymer, Citric Acid, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Ethylhexylglycerin

Pretty Rose Hearts: Alcohol Denat., Aqua (Water), Glycerin, Parfum (Fragrance), Panthenol, Hydrolyzed Wheat Protein/PVP Crosspolymer, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Citronellol, Limonene, Phenoxyethanol, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Potassium Sorbate, Ethylhexylglycerin

IMG 4920 1440x982 - Treaclemoon Haar Parfum

De groene variant ruikt heel fris naar mint, niet een verdunde geur, maar echt een scherpe mintgeur. Daar moet je van houden, want het is niet een typische lucht die je zou verwachten in je haar. De scherpte is er trouwens snel vanaf, en daarna blijft gewoon een frisse geur over. Deze zou ik, denk ik, gebruiken na het sporten, om het haar een frisse boost te geven.

De roze is veel zoeter, je ruikt duidelijk de rozen en dit parfum is dus veel bloemiger. Dit is een parfum dat je zou kunnen gebruiken als je een avond uitgaat. Het heeft iets romantisch over zich, waardoor het heel geschikt is voor een date. Maar hij is ook heel geschikt voor overdag. Ik vind deze geur een stuk subtieler dan de mintversie en daardoor ook wat minder opvallend.

Beide geuren hebben een eigen karakter, waardoor je ze kunt gebruiken in verschillende situaties. Heb je een haarparfum echt nodig? Nee, dat denk ik niet. Ik ken niemand die halverwege een avond stappen aan haar haar snuffelt, jij wel? Neemt niet weg dat dit toch een grappig product is. Ik gebruik hem zelf meestal als ik mijn haar net heb gewassen met een geurloze shampoo en ik het toch een lekker luchtje wil geven.

Het Treaclemoon Haar Parfum is verkrijgbaar bij DM in Duitsland, en kost €3,95 voor een flacon van 100 ml.

pinit fg en rect red 28 - Treaclemoon Haar Parfum

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

16   5
0   14
0   30
2   25
Translate »
%d bloggers liken dit: