Welkom op het vernieuwde Mrs. Marvelous!

De vernieuwde site is live! Als je verder leest krijg je een update over het proces achter de schermen. Ik hoop dat je je hier net zo thuis zult voelen als ik dat doe!

markus spiske 37176 1 1440x960 - Welkom op het vernieuwde Mrs. Marvelous!

Achter de schermen

Het vernieuwde Mrs. Marvelous is live! We (Mr. Marvelous en ik) hebben achter de schermen de afgelopen weken heel hard gewerkt aan verbeteringen en een nieuwe layout. Vanaf nu is dit hoe Mrs. Marvelous eruit ziet. Ik heb tot nu toe altijd gewerkt met Blogger, maar ik was daar de laatste tijd niet meer zo tevreden over. Het Blogger-platform bood lang niet alles wat ik wilde hebben. Vandaar de overstap naar WordPress. De vernieuwde site is hopelijk alles wat ik wil en nodig heb.

A work in progress

Nog niet alles staat helemaal goed en we zijn nog bezig met wat aanpassingen, maar de site is in ieder geval al prima leesbaar. De komende tijd blijven we bezig om de site nog meer te verbeteren. Ik heb nog een aantal ideeën die ik graag wil uitwerken, maar dat ga je vanzelf zien. En hopelijk loopt alles op de vernieuwde site snel vlekkeloos.

De toekomst

Ik hoop dat je de nieuwe look net zo mooi en leuk vind als ik, en ik ga met nog meer liefde dan voorheen verder met Mrs. Marvelous. Ik heb zo ontzettend veel plannen en wensen in mijn hoofd, die ik allemaal hier wil uitwerken. Stukje bij beetje zul je dat hier ook gaan terugzien. Op een stralende toekomst!

pinit fg en rect red 28 - Welkom op het vernieuwde Mrs. Marvelous!

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

16   5
0   14
0   30
2   25
Translate »
%d bloggers liken dit: