Vrijdag Maskerdag: Freeman Anti-Stress Clay Mask

De eerste week van de zomervakantie is alweer voorbij. Het weer is wat wisselvallig en de kinderen vliegen elkaar nu al in de haren. Ik schrijf dit terwijl mijn jongste naar de opvang is en mijn oudste lekker aan tafel zit te spelen. En dat voelt zo lekker rustig. Over anderhalve week heeft mijn man een weekje vakantie en ik kijk er ontzettend naar uit. Even samen bijkomen van de afgelopen maanden. Natuurlijk heb ik ook deze week weer een masker gedaan, het Freeman Anti-Stress Clay Mask.

IMG 4888 1440x944 - Vrijdag Maskerdag: Freeman Anti-Stress Clay Mask

Freeman heeft verschillende maskers, ik heb gekozen voor de kleiversie. De tube heeft een mooie blauwe kleur (zoiets wil ik op de muur) en aan het plaatje op de voorkant kun je zien dat er zee-elementen in zitten. In de tube zit 175 ml, een ruime hoeveelheid waar je flink wat maskers van kunt doen. Door de toevoeging van Dode zee-mineralen en zeezout herstelt en balanceert dit masker het vochtniveau van de huid. Lavendel en bergamot spoelen stress weg en zorgen voor een zachte en stralende huid. Het masker is geschikt voor ieder huidtype.

IMG 4889 1440x1200 - Vrijdag Maskerdag: Freeman Anti-Stress Clay Mask

Ingrediënten

AQUA, BENTONITE, KAOLIN, PROPYLENE GLYCOL, MARIS SAL, SODIUM CHLORIDE, ALGAE EXTRACT, ARTEMISIA VULGARIS EXTRACT, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA OIL, CITRUS AURANTIUM BERGAMIA FRUIT OIL, TOCOPHEROL, MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE, TITANIUM DIOXIDE, DISODIUM EDTA, SODIUM POLYACRYLATE, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, METHYLISOTHIAZOLINONE, DIAZOLIDINYL UREA, FRAGRANCE, BUTYLPHENYL METHYL PROPIONAL, LINALOOL, HYDROXYMETHYLPENTYL 3-CYCLOHEZENE CARBOXALDEHYDE, BLUE 1, YELLOW 5

Dit product is niet getest op dieren en is na opening 36 maanden houdbaar.

IMG 4891 1440x963 - Vrijdag Maskerdag: Freeman Anti-Stress Clay Mask

De gebruiksaanwijzing is simpel en doeltreffend. Aanbrengen, 10-15 minuten laten drogen en afspoelen met warm water. Je kan het masker twee keer per week gebruiken of zo vaak als nodig is.

IMG 4895 1440x927 - Vrijdag Maskerdag: Freeman Anti-Stress Clay Mask

Mijn ervaring

Hierboven zie je een “swatch” van het product, het is smurfenblauw. Het brengt heel makkelijk aan en voelt heel koel. Het masker heeft een prima substantie, niet te vloeibaar en niet te vast. Je hebt maar een heel dun laagje nodig. Het product heeft geen al te sterke geur, maar ruikt wel lekker fris, een beetje naar de zee. Na een minuut of tien is het masker opgedroogd en je merkt meteen dat het tijd wordt om het af te spoelen, omdat het dan een beetje begint te kriebelen. Ik ben onder de douche gesprongen om het af te spoelen en dat gaat prima met warm water. Na het douchen voelt het alsof mijn huid een oppepper heeft gehad, mijn poriën lijken wat schoner en mijn huid is zacht en glad. Ik blijf nog een hele poos dat frisse gevoel houden. Ik vind het een blijvertje!

Het Anti-Stress Clay Mask en de andere maskers van Freeman zijn verkrijgbaar bij onder andere Kruidvat en kosten €3,99 voor een tube van 175 ml.

pinit fg en rect red 28 - Vrijdag Maskerdag: Freeman Anti-Stress Clay Mask

Share:

2 Reacties

  1. 2 augustus 2017 / 08:39

    Fijne review! Ik gebruik deze zelf ook regelmatig en ik vind hem heerlijk! <3 Inderdaad een super zacht huidje na gebruik en het voelt veel schoner aan. <3

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

16   5
0   14
0   30
2   25
Translate »
%d bloggers liken dit: