Vrijdag Maskerdag: Schaebens Dode Zee Masker

Deze week heb ik het Schaebens Totes Meer Maske voor je. Ik heb hem gekocht bij de DM in Duitsland en deze week ben ik eraan toe gekomen om het masker eindelijk te gebruiken.

Totes Meer

IMG 4634 - Vrijdag Maskerdag: Schaebens Dode Zee Masker

Het masker bevat modder, algen, zink en mineralen uit de Dode Zee. Zoals bekend, is kuren aan de Dode Zee een wondermiddel voor allerlei huidproblemen. Zo is dit masker goed geschikt voor mensen met Psoriasis. Dit masker is speciaal ontwikkeld ter voorkoming van puistjes en meeëters, het verwijderd het teveel aan vet op de huid en het reinigt diep. Aloë Vera en Kamille hebben een verzachtende werking op de huid.

Ingrediënten

AQUA, SILT, KAOLIN, CITRIC ACID, GLYCERYL STEARATE, CETEARYL ALCOHOL, PROPYLENE GLYCOL, ZINC OXIDE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, CHAMOMILLA RECUTITA FLOWER EXTRACT, SPIRULINA PLATENSIS POWDER, COCO-GLUCOSIDE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL.

 

IMG 4638 - Vrijdag Maskerdag: Schaebens Dode Zee Masker

Gebruik

Als ik het zakje openmaak, ruik ik niet zoveel, in de verte ruik je een heel klein beetje die typische zeelucht, ziltig, niet vervelend. De substantie is zacht, maar een beetje glibberig en er zitten een paar “stukjes” in. Geen idee wat het zijn, het is in ieder geval niet helemaal egaal vloeibaar, zeg maar. Het heeft een groenig-grijs kleurtje, niet heel aantrekkelijk, maar dat hoeft dan ook niet.

IMG 4742 800x803 - Vrijdag Maskerdag: Schaebens Dode Zee Masker

Er zit meer dan genoeg in de verpakking om een dikke laag aan te brengen. Het mag 10-15 minuten inwerken. Daarna spoel je het af met warm water, en dat is waar ik vast liep… Afspoelen was een uitdaging. Ik heb er flink wat water voor moeten gebruiken, maar dit masker vond mij blijkbaar heel aardig en wilde liever niet vertrekken. Tip voor jullie: spoel dit masker af onder de douche en gebruik een washandje om het jezelf nog iets makkelijker te maken.

Toen ik dan eindelijk het masker helemaal had verwijderd (een uur of wat later zie ik nog wat restjes in mijn haar), voelde mijn gezicht wel heel erg zacht en verzorgd aan. Ik heb even geen vette huid meer. Mijn huid lijkt ook erg rustig te zijn door het masker, ik zie minder roodheid dan normaal.

Is het wat?

Ja, ik zou dit masker weer gebruiken, maar dan wel voor het douchen. Dan weet je in ieder geval zeker dat je alles hebt verwijderd. Het gevoel tijdens en na gebruik is heel fijn.

Je kunt het Schaebens Totes Meer Maske kopen in Duitsland, in ieder geval bij DM, en het kost €0,50 voor een verpakking waar je één keer mee doet.

pinit fg en rect red 28 - Vrijdag Maskerdag: Schaebens Dode Zee Masker

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge