Wet ‘n Wild Mega Cushion Color Corrector Peach

Als je gezegend bent met donkere kringen onder je ogen, dan ben je, net als ik, altijd op zoek naar een goed product om ze te verbergen. Een goede concealer geeft je een frisse uitstraling en laat je er minder vermoeid uitzien. Dit keer heb ik de Wet ‘n Wild Mega Cushion Color Corrector getest. Een Color Corrector neutraliseert een andere (ongewenste) kleur. In dit geval heft de perzikkleur de blauwe tonen in je huid op.

IMG 3749 1440x1072 - Wet 'n Wild Mega Cushion Color Corrector Peach

Als ik deze verpakking zie, dan heb ik het gevoel dat het marketingteam een andere doelgroep voor ogen had. Ik ben dan wel geen puber meer, ik vind dit toch wel een aantrekkelijke verpakking. Eens een keer geen huls met applicator. Ik vind de opdruk schattig en het doosje is lekker handzaam. Ook staat gewoon alles wat je moet weten erop. Niet onbelangrijk, op de achterkant staat aangegeven dat dit product dierproefvrij is, maar ook vegan.

IMG 3754 1440x888 - Wet 'n Wild Mega Cushion Color Corrector Peach

Je krijgt 8 gram product. Zoals je hierboven kunt zien, zit het product in een soort kussentje. Dat is voor sommigen even wennen, maar het is heel makkelijk in gebruik. Er zit zelfs een sponsje bij. Ik moet eerlijk bekennen dat ik het bijbehorende sponsje niet gebruik. Ik pak gewoon mijn eigen Beauty Blender-dupe, want daar zit een puntje aan, waarmee ik wat preciezer kan werken. Deze concealer is niet bedoeld om vlekjes, puistjes en andere oneffenheden weg te werken. Hij is alleen voor donkere kringen onder de ogen, voor andere problemen kun je één van de andere kleuren in deze lijn pakken. Hij is er in groen, geel en paars, ieder voor een eigen probleemgebied.

IMG 4861 1440x934 - Wet 'n Wild Mega Cushion Color Corrector Peach

Dit zijn de ingrediënten:

Water/Eau, Butylene Glycol, Triethylhexanoin, Ethylhexyl Palmitate, Cyclopentasiloxane, Isononyl Isononanoate, Caprylyl Methicone, Glycerin, Lauryl PEG-10 Tris(Trimethylsiloxy)Silylethyl Dimethicone, Phenyl Trimethicone, Dimethicone, Boron Nitride, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Sodium Hyaluronate, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Aloe Barbadensis Extract, Algae Extract, Betaine, Glucose, Glycereth-26, Raffinose, Hippophae Rhamnoides Extract, Hibiscus Mutabilis Flower Extract, Disteardimonium Hectorite, Sorbitan Sesquioleate, Tocopheryl Acetate, Fragrance/Parfum, [+/- (MAY CONTAIN/PEUT CONTENIR): Titanium Dioxide/CI 77891, Chromium Oxide Greens/CI 77288, Iron Oxides/ CI 77491, CI 77492, CI 77499, Ultramarines/CI 77007].

Er zitten verschillende siliconen in, als je daar niet van houdt, is dit geen product voor jou.

IMG 4863 1440x724 - Wet 'n Wild Mega Cushion Color Corrector Peach

Dit is dus wat je krijgt. Een compleet product met applicator om je donkere kringen weg te werken. Als je je spons tegen het kussentje drukt, komt er meteen voldoende product af, en je gebruikt niet snel teveel.

IMG 4865 1440x1155 - Wet 'n Wild Mega Cushion Color Corrector Peach

Dit is de swatch op mijn hand. Het is een lichte kleur met een peachy ondertoon. Die perzikkleur neutraliseert het blauw in je huid, waardoor je donkere kringen als sneeuw voor de zon verdwijnen. De bovenste streep is het product iets uitgeblend, de vlek daaronder is het product net aangestipt zonder blenden. De concealer voelt koel aan en het is geen dikke substantie, maar juist heel licht en luchtig.

De concealer blend heel makkelijk en je kunt hem goed opbouwen, wat bij mij op sommige plekken echt wel nodig is. Je kan ervoor kiezen om de concealer eerst aan te brengen en daarna foundation, maar andersom kan ook. Ik gebruik hem ook vaak zonder een foundation, bb of cc, voor een frisse blik. Vergeet niet om de concealer even af te poederen, dan blijft hij goed op zijn plek zitten, anders kan hij in de lijntjes kruipen en dat is minder mooi.

Conclusie

Mijn donkere kringen worden door de Mega Cushion echt vrijwel onzichtbaar en ik ben er erg blij mee. Ik vind het zeker een aanrader, ook omdat het product helemaal vegan is. Als ik het goed afpoeder, dan blijft hij ook de hele dag goed zitten. Kortom, van mij zul je niets slechts over dit product horen. Voor sommigen zal de hoeveelheid siliconen een obstakel zijn, ik heb daar geen problemen mee. Hij is ook nog eens te koop voor een hele fijne prijs.

De Wet ‘n Wild Mega Cushion Color Corrector Peach is verkrijgbaar bij Boozyshop. De adviesprijs is €5,99, maar ik zag dat hij in de aanbieding is voor €4,49.

pinit fg en rect red 28 - Wet 'n Wild Mega Cushion Color Corrector Peach

Share:

1 Reactie

  1. 24 juli 2017 / 15:29

    Ik had nog nooit van dit product van Wet ‘n Wild gehoord eigenlijk, maar wel fijn dat hij goed werkt!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

16   5
0   14
0   30
2   25
Translate »
%d bloggers liken dit: