Colab Dry Shampoo

Ik gebruik al een hele tijd droogshampoo, en dan voornamelijk die van Batiste. Een hele fijne manier om van wasbeurt naar wasbeurt te gaan. Ik heb de laatste tijd veel gehoord van Colab, dat moest ik natuurlijk zelf ook eens proberen. Vandaag vertel ik je over mijn ervaringen met dit merk.

IMG 5483 1440x1074 - Colab Dry Shampoo

Zoals gebruikelijk begin ik met de verpakking. De bus ziet er heel vrolijk uit, blauw met een zeemeermin. Deze geur heet Fresh. In de bus zit 200 ml en het is een gewone spraybus, net als iedere haarspray. Door het uiterlijk van de bus verdient hij wat mij betreft een ereplek in je badkamer. Alle versies van Colab zien er zo vrolijk uit en zijn dus qua uiterlijk echt een aanwinst, ik word er in ieder geval vrolijk van. Ze hebben er duidelijk veel zorg aan besteed. Dat belooft veel voor de inhoud.

IMG 5487 1440x1480 - Colab Dry Shampoo

Ingrediënten

Butane, Isobutane, Propane, Alcohol Denat., Aluminium Starch Octenylsuccinate, Parfum (Fragrance), Limonene, Linalool.

Niet geschikt voor de mensen die geen aluminium willen gebruiken in hun producten, verder zit er volgens mij niets opvallends in.

IMG 5492 1440x2850 - Colab Dry Shampoo

Naast Fresh heb ik toevallig ook Paradise en Tropical in huis, en ik vind Tropical het lekkerst ruiken van de drie. Fresh ruikt ook lekker, heel fris en fijn. Men is zo enthousiast over deze droogshampoo, omdat deze echt geen witte waas zou achterlaten. Met Batiste heb ik die ook vrijwel nooit, behalve als ik per ongeluk de bus te dichtbij mijn hoofd hou. En mijn haar is al lichtblond, dus een witte waas is al iets moeilijker zichtbaar.

Als ik ga vergelijken, komt Colab iets beter uit de test, maar dat heeft voornamelijk te maken met de geurtjes. Die van Colab vind ik allemaal net iets lekkerder dan van Batiste. De werking is vrijwel hetzelfde, allebei helemaal prima, ik ben nog geen beter merk tegengekomen, en al helemaal niet tegen drogistprijzen. Colab geeft inderdaad geen witte waas, ik heb hem tenminste nog niet ontdekt en ik gebruik hem toch al een maand regelmatig. Al met al kan ik zeggen dat ik een nieuwe favoriet heb ontdekt. Ik kan de Colab Dry Shampoo van harte aanbevelen.

Colab Dry Shampoo is verkrijgbaar bij Kruidvat en kost €4,99 per bus van 200 ml. Ik heb de mijne gekocht bij DM, daar zijn ze €4,75 per stuk, in dit geval is het verschil niet supergroot.

pinit fg en rect red 28 - Colab Dry Shampoo

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge