ColourPop First Date Mini Ultra Matte Lip Collection

In mijn ColourPop shoplog kon je al een klein voorproefje zien van dit setje. Omdat ik niet zo goed wist welke kleur uit de Ultra Matte Lip collectie ik wilde proberen, heb ik de mini size kit First Date besteld. In dit setje krijg je vijf kleuren in miniformaat, zodat je uit kunt proberen welke kleur bij je past, je doet er ook nog eens best lang mee.

IMG 5607 1440x1195 - ColourPop First Date Mini Ultra Matte Lip Collection

De vijf kleuren zitten in dit lieve doosje. In een full size product zit 3,2 gram, in deze mini’s zit 0,64 gram, 1/5 dus. Genoeg om uitgebreid te kunnen testen in ieder geval. En heel handig om mee te nemen, zelfs als je een minitas bij je hebt.

IMG 5619 1440x1121 - ColourPop First Date Mini Ultra Matte Lip Collection

Van links naar rechts; Fresh Cut, Viper, Bumble, More Better en Sunday. Vijf mooie, roze tinten, met elk toch een eigen karakter zoals je bij de swatches kunt zien.

IMG 5624 1440x1240 - ColourPop First Date Mini Ultra Matte Lip Collection

Ingrediënten

FRESH CUT: ISODODECANE, DIISOPROPYL DIMER DILINOLEATE, NYLON-12, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, SILICA, POLYPROPYLSILSESQUIOXANE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, PROPYLENE CARBONATE, BLUE 1 LAKE (CI 42090), IRON OXIDES (CI 77492, CI 77499), RED 7 LAKE (CI 15850), RED 28 (CI 45410), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891).

VIPER: ISODODECANE, DIISOPROPYL DIMER DILINOLEATE, NYLON-12, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, SILICA, POLYPROPYLSILSESQUIOXANE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, PROPYLENE CARBONATE, BLUE 1 LAKE (CI 42090), IRON OXIDES (CI 77492, CI 77499), RED 7 LAKE (CI 15850), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891).

IMG 5627 1440x1770 - ColourPop First Date Mini Ultra Matte Lip Collection

BUMBLE: ISODODECANE, NYLON-12, DIISOPROPYL DIMER DILINOLEATE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, SILICA, POLYPROPYLSILSESQUIOXANE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, PROPYLENE CARBONATE, IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499), RED 7 LAKE (CI 15850), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891).

MORE BETTER: ISODODECANE, DIISOPROPYL DIMER DILINOLEATE, NYLON-12, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, SILICA, POLYPROPYLSILSESQUIOXANE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, PROPYLENE CARBONATE, BLUE 1 LAKE (CI 42090), IRON OXIDES (CI 77499), RED 7 LAKE (CI 15850), RED 28 LAKE (CI 45410), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891).

SUNDAY: ISODODECANE, DIISOPROPYL DIMER DILINOLEATE, NYLON-12, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, SILICA, POLYPROPYLSILSESQUIOXANE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE , PROPYLENE CARBONATE, IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499), RED 7 LAKE (CI 15850), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891).

IMG 5637 1440x1389 - ColourPop First Date Mini Ultra Matte Lip Collection

Swatches

IMG 5597 1440x808 - ColourPop First Date Mini Ultra Matte Lip Collection

Ook hier van links naar rechts; Fresh Cut, Viper, Bumble, More Better, Sunday.

Alle vijf de kleuren zijn prachtig en heel sterk gepigmenteerd. Ze drogen heel mooi mat op en geven niet af. Houd er rekening mee dat ze in je lippen trekken, dus je houdt nog even een kleurtje, ook als je je lippen hebt schoongemaakt. De slijtage gaat heel geleidelijk, waardoor de kleuren stuk voor stuk heel lang houdbaar zijn. De enige kleur die wat mij betreft iets minder is, is More Better, de vierde kleur op de foto. Deze kleur is wat lastiger om dekkend aan te brengen en hij blijft een beetje vlekkerig ogen. Ook kreeg ik direct commentaar van mijn man, deze kleur vond hij me niet staan. Was ik met hem eens, ik denk dat dit een prachtige kleur zou zijn voor iemand met donker haar. Bij mijn blonde haar zag More Better er een beetje goedkoop uit, terwijl het wel echt een mooie kleur is.

De andere vier kleuren staan me gelukkig wel en daar ben ik heel blij mee. Ik heb in ieder geval een beter beeld gekregen van de Ultra Matte Lip collectie. Doordat de kleuren mat zijn, voelen ze wel behoorlijk droog aan op je lippen, dat is wel iets om aan te denken, daar moet je tegen kunnen. Je kunt je lippen een extra dimensie geven door een lipgloss toe te voegen, dan verdwijnt het matte wel.

Ik vind First Date een prima set om uit te zoeken welke kleuren bij je passen, de prijs vind ik echter wel behoorlijk aan de hoge kant. Ja, je krijgt vijf kleuren, maar ze zijn maar 1/5 van het volledige product. ColourPop vraagt $18,- voor deze set en ik vind dat eigenlijk te hoog. Voor die prijs kun je drie full size Ultra Matte Lips kopen. Ik ben dus enthousiast over het product, maar wat minder over de prijs, wat jammer is, want ColourPop heeft voornamelijk hele fijne prijzen. ColourPop is alleen verkrijgbaar via hun website.

pinit fg en rect red 28 - ColourPop First Date Mini Ultra Matte Lip Collection

Share:

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge