Kiko Eyebrow Fibers

Wenkbrauwen zijn wel een dingetje tegenwoordig. Alles mag, als ze er maar verzorgd uitzien. Van dun tot dik, van een streepje tot een mooie volle bos à la Brooke Shields (wie? Check de film The Blue Lagoon). Cara Delevingne is waarschijnlijk een beter voorbeeld in 2017. Nou ja, alles mag dus. Ik pluk me een ongeluk om ze een beetje in model te houden, wel zo natuurlijk mogelijk.  Ik heb een verzameling aan wenkbrauwproducten voor dit doeleinde. Het meest succesvol zijn de producten van Anastasia Beverly Hills, maar die zijn best prijzig. Als ik dus een koopje spot, dan wil ik dat best eens uitproberen. Zo kwam ik op deze Eyebrow Fibers van Kiko.

Kiko Eyebrow Fibers

IMG 6082 1440x1027 - Kiko Eyebrow Fibers

De Eyebrow Fibers van Kiko ziet eruit als iedere andere wenkbrauwgel, een simpele, zwarte huls met een dop in de kleur van de gel. Ik heb gekozen voor de lichtste kleur, 01 Light Blondes, omdat ik heel blond ben, en dit leek me de meest assige kleur. De Eyebrow Fibers is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren, dus de kans is groot dat je een match zult vinden.

Ingrediënten

IMG 6085 1440x897 - Kiko Eyebrow Fibers

AQUA (WATER/EAU), PROPANEDIOL, PVP, GLYCERIN, POLYSORBATE 20, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, PHENOXYETHANOL, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, NYLON-6, PANTHENOL, SODIUM HYDROXIDE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SILICA. +/- (MAY CONTAIN): CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77492 – CI 77491 – CI 77499 (IRON OXIDES)

Voor zover ik er verstand van heb zie ik niets verontrustends, in ieder geval niets waar ik al eerder uitgebreid voor gewaarschuwd ben.

Gebruik

IMG 6092 1440x1139 - Kiko Eyebrow Fibers

Het ziet eruit als een mascara, en dat is in feite ook precies hoe je dit product gebruikt. Met de applicator breng je kleur aan en borstel je gelijk je wenkbrauwen in het gewenste model. De formule zorgt ervoor dat de haartjes op hun plek blijven zitten, maar je wenkbrauwen worden niet hard. De haartjes voelen wel iets stugger, maar het voelt niet zo stevig als haargel.

Mijn ervaring

IMG 6016 1440x953 - Kiko Eyebrow Fibers

De wenkbrauwgel zelf is prima, hij houdt mijn wenkbrauwen mooi op hun plek, en zo blijven ze dan ook de hele dag. Ik heb dus gekozen voor de lichtste kleur, omdat ik behoorlijk lichtblond haar heb. Normaal is dat de perfecte keuze voor mij. In dit geval vind ik echter dat de kleur wel erg licht is. Je ziet het bijna niet zitten, en dat is dan weer net niet de bedoeling. Kleur 02 Blondes and Redhaireds heeft weer een rossige ondertoon en dat vind ik niet mooi. Want 01 is wel mooi askleurig. Ik los dit op door mijn wenkbrauwen eerst aan te zetten met een potloodje. Op de foto hierboven draag ik alleen Kiko Eyebrow Fibers. Hij doet dus goed zijn werk, maar de kleur had ietsje donkerder gemogen.

Prijs en verkrijgbaarheid

De Kiko Eyebrow Fibers is alleen te koop bij Kiko en kost €7,20 voor 5 ml. Je kunt terecht in één van de winkels of op de website. Als je op de website besteld, kan het een weekje duren voor je je pakketje ontvangt.

pinit fg en rect red 28 - Kiko Eyebrow Fibers

Share:

4 Reacties

  • Annika
   Auteur
   22 augustus 2017 / 15:52

   Goed punt, doe ik de volgende keer! Mijn wenkbrauwen zijn zo lichtblond dat ze bijna onzichtbaar zijn, daar kun je vast een beeld bij vormen.

 1. 21 augustus 2017 / 21:49

  Jammer dat de kleur niet helemaal goed bij jou paste, maar verder klinkt het als een prima product! Ik denk er ook al een tijdje aan om eens iets voor mijn wenkbrauwen te gebruiken. Ik doe daar dus helemaal niets mee, op epileren na 😉

  • Annika
   Auteur
   22 augustus 2017 / 15:53

   Dan is een gel wel makkelijk om mee te beginnen, ik denk dat van deze specifieke gel nummer 02 goed bij je haarkleur zou passen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: