Miss Sporty Insta Glow Primer

Een goede make-up vraagt om een goede basis. Alles valt en staat met de basis. Om ervoor te zorgen dat je foundation er op zijn best uitziet, kun je het beste beginnen met een primer. Een goede primer zorgt voor een egale huid en laat de foundation beter tot zijn recht komen. Ook zorgt een primer ervoor dat je make-up langer mooi blijft zitten. Voor dit artikel heb ik de Miss Sporty Insta Glow Primer getest.

IMG 5288 1440x1080 - Miss Sporty Insta Glow Primer

De Miss Sporty Insta Glow Primer belooft je een perfecte en stralende huid. Het bevat een Glow Booster die je huid een gezonde glans geeft. Hij egaliseert je huid, waardoor vlekjes en oneffenheden minder zullen opvallen.

IMG 5292 1440x2005 - Miss Sporty Insta Glow Primer

Ingrediënten

Aqua, cyclopentasiloxane, propylene glycol, dicaprylyl ether, glycerin, stearic acid, talc, polysorbate 60, acetyl alcohol, magnesium aluminium silicate, polybutene, isononyl isononanoate, triethanolamine, phenoxyethanol, xanthan gum, caprylyl glycol, silica, dimethicone, crosspolymer, tocopheryl acetate, disodium edta, sorbic acid, iron oxides.

Niet geschikt voor mensen die niet van siliconen houden. Verder zit er triethanolamine in, iets waar ik geen fan van ben, gelukkig staat hij redelijk laag op de lijst.

IMG 5294 1440x1011 - Miss Sporty Insta Glow Primer

De primer is roze van kleur en voelt behoorlijk vloeibaar aan. Het heeft niet dat typische siliconengevoel, maar is wel heel zacht. Er zitten hele kleine microdeeltjes glitter in, die je met het blote oog bijna niet ziet.

IMG 5296 1440x1006 - Miss Sporty Insta Glow Primer

A little bit goes a long way! Als je dit op je gezicht smeert, werk je het beste van het midden naar buiten, dus begin bij de neus en werk naar de wangen, kin en het voorhoofd toe. Het smeert heel fijn uit en trekt redelijk snel in.

IMG 5299 1440x904 - Miss Sporty Insta Glow Primer

Hierboven is de primer helemaal ingetrokken. Hij voelt nog heel licht plakkerig aan, een goed teken, want dan kan de foundation mooi hechten en blijft hij waarschijnlijk lang mooi zitten.

Mijn ervaring

Na een paar weken gebruik kan ik zeggen dat ik het een prima basis vind, na het gebruik van de primer is  het aanbrengen van foundation heel makkelijk. Ook heeft mijn huid inderdaad een lichte glow, waardoor mijn gezicht er nét een beetje extra stralend uitziet. Levendiger, zeg maar.

Het enige minpuntje dat ik kan bedenken, is dat deze primer niets doet voor grote poriën. Als je daar last van hebt, kun je er het beste een andere primer naast gebruiken dat specifiek geschikt is voor dat probleem. Verder is het een perfecte primer die echt iets doet voor je gezicht en ervoor zorgt dat je make-up de hele dag mooi blijft zitten. Je kan de Miss Sporty Insta Glow Primer ook gebruiken zonder foundation voor een frisse uitstraling. Erg fijn in de zomer, als je geen foundation wil gebruiken, maar toch iets op je gezicht wil doen.

De Miss Sporty Insta Glow Primer kost €3,99 voor 30 ml en is te koop bij onder andere Etos en DA.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

pinit fg en rect red 28 - Miss Sporty Insta Glow Primer

Share:

2 Reacties

  1. 12 augustus 2017 / 21:26

    Ik vind deze ook prima, maar niet heel bijzonder eigenlijk. Voor de prijs die je betaald gewoon een fijn product!

  2. 13 augustus 2017 / 21:27

    Jammer dat hij niks doet voor grote poriën, maar verder lijkt het me wel een fijne primer. In ieder geval lekker betaalbaar!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: